Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Co do facetów podczytujących forum, to moj z rok temu podczytał jak się poskarżyłam że zarwał wersalkę. Obraził się i zalogował jako "Pogromca wersalek" i nawet cos pisal chwile na innym wątku, ale mu przeszło inwigilowanie i rozumie, ze to moje okienko na świat.

My już też po imprezie. i wiecie co wam powiem poznalam w kościele Alusie od razuciekawe czy ona mnie poznala
Alusia masz śliczną córeczkę i bardzo grzeczną
wogóle to z ciebie niezla kobitka jest
ciekawa jestem czy wiesz która to bylam ja
narazie się nie ujawniam
zgadnij sama
![]()
Świetna rada miałam zamiar i tak zrobić tą miksturę jak wrócę z tym że ja zamiast masła daję miód. M się pewnie ucieszy jak wkroczę do sypialni taka wyperfumowana![]()

My dziś po imprezie urodzinowej. Na obiedzie zamiast czterech osób zrobiło się siedem i musiałam kombinować :-) Ale spoko.

Witam wieczorowa porą.
Jak juz wspomniałam ognisko, badzo sie udało, Maja się wyszalała a ja objadłam.
Mały dziś od rana bardzo się ślini no i gorączka 38 z kreseczkami.
Co do Kościoła to my chodzimy "prawie" co tydzień. Jak jest ładnie to wszyscy razem a jak nie to na zmianę, Maja chodzi z jednym z rodziców, nie zawsze jest to mama.
Donkat wytańczona?

Oj nie dobrze tak z dwójką dzieci...jedno od drugiego się zaraża :-(
W wekeend byliśmy na Prezentacjach i mój małż wygrał w konkursie manualnym BECZKĘ PIWA 5l ale musi biedny czekać na brata bo ze mną się nie napije, za słaby ze mnie piwosz ;-) Potem jeszcze wygrał jakiś nożyk, metrówkę, latarkę z dobrej firmy ;-) Samochodu nam się chyba nie udało wygrać a była SKODAPotem sprawdzę losy na portalu ;-)
A ja dziś KOSMETYKI na NIVEA:-)
Lecę posprzątać...papatki

Normalnie złosliwosc przedmiotów martwych opanowała mój świat- wyobrażcie sobie, ze jak mam czas i mozliwosc pisania na forum to nie mam porzadnego sprzętu do pisania- mój komp w pracy nie jest przystosowany do obsługi internetu!!!! wrrrrrrrrrrrrr a jak na złosc dzisiaj mam w miare luz!!!!!

Ja Ci pomogę Agulka, Ty mi też pomogłaś
Znowu wygrałam:
Dziękujemy za podzielenie się z nami Twoimi wakacyjnymi wspomnieniami!
Wkrótce prześlemy do Ciebie Nagrodę Dnia - wybielający zestaw pastę blend-a-med 3D White LUXE i manualną szczoteczkę Oral-B 3D White.
Hurra

donkat z doswiadzenia wiem ze jak skorka gdzies utkwi to dochodza wymioty.
Moze to zebole dokuczaja.