reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Wrześniówkowe mamy

I ja sie witam.U nas nocka spokojna i ja sie czuje swietnie.

Agulka glosik oddany:tak::tak:

Ja tylko na sekundke bo jak zwykle uskladala mi sie sterta prasowania:dry::dry:I wogule mam jeszcze duzo do roboty.Zajrze do was pozniej.

reklama
hejka!

wczorajszy dzien zaczal sie milo, ale skonczyl paskunie.
cos sie stalo z julitka: byla cala goraca, ale nie miala goraczki, nie chciala jesc, amrudzila9nigdy przy zebach nie miala takich objawow), duzo spala. w efekcie w nocy sie ciagle budzila, ryczala, nawet jak wizelam do siebie to niewiele pomoglo. ogolnie do dupy! dzis juz znacznie lepiej, choc nadal nie je duoz.
mamay 2 teorie: albo wychodza z niej emocje po naszej nieobecnosci, albo jej przylgnela skorka z owocku(moaj mama tak twierdzi). ja bym obstawalla za piewrsza przyczyna. zobaczymy jak bedzie dalej:-(
ciekawa jestem jak Zuzia luandzi po rozstaniu z rodzicami na
dluzej

Co do facetów podczytujących forum, to moj z rok temu podczytał jak się poskarżyłam że zarwał wersalkę. Obraził się i zalogował jako "Pogromca wersalek" i nawet cos pisal chwile na innym wątku, ale mu przeszło inwigilowanie i rozumie, ze to moje okienko na świat.

:-D:-D:-D:-D:-D

:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

My już też po imprezie. i wiecie co wam powiem poznalam w kościele Alusie od razu:tak: ciekawe czy ona mnie poznala:confused: Alusia masz śliczną córeczkę i bardzo grzeczną:tak:wogóle to z ciebie niezla kobitka jest:tak:ciekawa jestem czy wiesz która to bylam ja:confused: narazie się nie ujawniam:-Dzgadnij sama:tak:

fajnie. ciekawe, czy cie rozpoznala? dawno alusia nie wchodzila na formu

Świetna rada miałam zamiar i tak zrobić tą miksturę jak wrócę z tym że ja zamiast masła daję miód. M się pewnie ucieszy jak wkroczę do sypialni taka wyperfumowana:-D:-D:-D

oj, moj P nie znosi czosnku, ale jak mala miala katar, to sie musial poswiecic:tak:

My dziś po imprezie urodzinowej. Na obiedzie zamiast czterech osób zrobiło się siedem i musiałam kombinować :-) Ale spoko.

prawdziwa gospodyni zawsze sobi poradzi, ale swoj droga, to nie fair ze strony gosci stawiac gospodarzy w takiej sytuacji:no:

Witam wieczorowa porą.
Jak juz wspomniałam ognisko, badzo sie udało, Maja się wyszalała a ja objadłam.
Mały dziś od rana bardzo się ślini no i gorączka 38 z kreseczkami.

Co do Kościoła to my chodzimy "prawie" co tydzień. Jak jest ładnie to wszyscy razem a jak nie to na zmianę, Maja chodzi z jednym z rodziców, nie zawsze jest to mama.

Donkat wytańczona?

wlasnie wczoraj wieczorem i dzis mnie bola nogi po tancach, albo bardziej po uslinych probach utrzymania rownowagi na baaaardzo sliskiej podlodze:-D:-D

u nas to ja jestem z tych chodzacych do kosciola. choc musze ze wstydem pryznac, ze jak mi sie nie chce, to nie ide:zawstydzona/y:
marzy mi sie, ze jak mala bedzie wieksza, to bedziemy chodzic we 3, ale nie weim, czy sie to spelni:-(

:no:
Oj nie dobrze tak z dwójką dzieci...jedno od drugiego się zaraża :-(

W wekeend byliśmy na Prezentacjach i mój małż wygrał w konkursie manualnym BECZKĘ PIWA 5l ale musi biedny czekać na brata bo ze mną się nie napije, za słaby ze mnie piwosz ;-) Potem jeszcze wygrał jakiś nożyk, metrówkę, latarkę z dobrej firmy ;-) Samochodu nam się chyba nie udało wygrać a była SKODA :sorry2: Potem sprawdzę losy na portalu ;-)
A ja dziś KOSMETYKI na NIVEA :tak::-)

Lecę posprzątać...papatki

u was konkursy, to rodzinna pasja:-D:-D
z zarazaniem dzieci, to tak jest. u moja brata jest 3 dzieci i wiecznie ktores chore i tak w kolko:sorry2:

Normalnie złosliwosc przedmiotów martwych opanowała mój świat- wyobrażcie sobie, ze jak mam czas i mozliwosc pisania na forum to nie mam porzadnego sprzętu do pisania- mój komp w pracy nie jest przystosowany do obsługi internetu!!!! wrrrrrrrrrrrrr a jak na złosc dzisiaj mam w miare luz!!!!!

:wściekła/y::szok::wściekła/y:

Ja Ci pomogę Agulka, Ty mi też pomogłaś :-D

Znowu wygrałam:
Dziękujemy za podzielenie się z nami Twoimi wakacyjnymi wspomnieniami!

Wkrótce prześlemy do Ciebie Nagrodę Dnia - wybielający zestaw pastę blend-a-med 3D White LUXE i manualną szczoteczkę Oral-B 3D White.

Hurra :-D

gratuluje:tak:

donkat z doswiadzenia wiem ze jak skorka gdzies utkwi to dochodza wymioty.
Moze to zebole dokuczaja.

Czesc laseczki:) My juz w domu a po imprezie roczkowej zostalo tylko chorobsko...nie wiem juz co mam robic, mala kaszle kicha a kazdy lekarz tylko antybiotyki jej przepisuje, ostatni jaki brala to summamed i co...nadal katar sie utrzymuje, teraz przeszlam tylko na cebion i jakis deflegmin...ja tez jestem chora i mam dosc tej pogody, ktora juz chyba zupelnie rozwiala moje nadzieje co do pogodnego pazdziernika...o zaleglosciach na bb nawet nie wspomne...mam nadzieje ze ukazdej z Was wszystko ok. Czy zaszly jakies diametralne zmiany? Ostatnio z rozmowy z hruda wynikalo ze macie jakies problemy z natarczywymi uzytkownikami serwisu...jak sie sprawa rozwiazala? Buziaki kochane, zbieram sie do banku i znow na ten cholerny chłod...do dzis mialam wplacic abonament za te komorki macierzyste malej i oczyiwscie wszystko na ostatnia chwile...cholerna bieganina:wściekła/y:

Czesc Aneczka
wlasnie sobie wczoraj myslalam o was i chyba was sciagnelam myslami.Wpadaj czesciej i zdrowka zycze.

Czesc Laseczki :)
Nie bylo mnie przez week i chyba nie nadrobie :(
A u nas kiepsko Filip wogole nie sypia w nocy budzi mi sie po 5 razy i tylko jak go przytulam to sie uspokaja nie wiem co jest :( troszke sie martwie :(

iwoneeczka, ale slicznie filipek wyglada na zdjceicu w podpisie:-)

kobietki, ratujcie! julitka mi zmniejszyla obraz i ledwo co widze. jak mam to odwrocic?

reklama
Do góry