***<3An_eczka<3***
Wrześniowe mamy'07
Uciekam spac, Nel juz po pierwszym przebudzeniu a ja musze miec sily na aktywna noc z moim 'noworodkiem'
Kiedys to sie siedzialo nocami....
Poza tym popracowalam troszke nad filmem z roczku, musze go jeszcze poprzegrywac na plyty i wyslac gosciom. Zrobilam tez zdjecia z filmu ale wyszly fatalnie, moze Photo Shop cos uratuje.
Nel rozwalona na lozku...nie wiem gdzie sie poloze...chyba sobie materac kupie
ale to chyba ma po mnie bo ja uwielbiam wykorzytywac cala powierzchnie lozka
dobranoc kochane, do jutra
Kiedys to sie siedzialo nocami....Poza tym popracowalam troszke nad filmem z roczku, musze go jeszcze poprzegrywac na plyty i wyslac gosciom. Zrobilam tez zdjecia z filmu ale wyszly fatalnie, moze Photo Shop cos uratuje.
Nel rozwalona na lozku...nie wiem gdzie sie poloze...chyba sobie materac kupie

ale to chyba ma po mnie bo ja uwielbiam wykorzytywac cala powierzchnie lozka

dobranoc kochane, do jutra

. Zdrówko lepiej mleko z czosnkiem pomogło został tylko katar ale cholerstwo mnie przytyka i przez to kaszle. Natala też niby zdrowa ale jak śpi to kaszle jak cholera:-( i przez to się przebudza. Byłyśmy wczoraj u lekarza ale stwierdził że to zwykła infekcja syropek i witaminki i będzie po wszystkim. Zobaczymy a najgorsze że ta moja mała małpa nie chce brać leków. Do tej pory nie było problemów a teraz musimy to robić na siłę. Nie wspomnę już o tym jak się wydziera jak jej nos czyszczę. Sąsiedzi chyba myślą że się nad nią znęcam. Ale cóż siła wyższa najwyżej policja mi zapuka do drzwi.