reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Nuśka - no to teraz już będzie łatwiej. Zaraz pędzę zaspokajać ciekawość na zamknięty :-)
Donkat - e nie ma czego współczuć, jakbym tak nie chciała to bym sobie tak nie zrobiłą :) No wytrawna kucharka jesteś, fiu fiu!

Zrobiłam udane zakupki na allegro i ze spokojnym sumieniem moge powiedzieć dobranoc!

Ostatnia edycja:
dziewczyny mam dylemat
pisalam Wam, że Julcia jest przeziębiona tzn ma katar i załzawione oczka ale nie ma gorączki ani kaszlu, czy ja mogę z nią wyjść na spacer??

kazda mama kocha swoje dziecko i to naturalne, ze uważa je za najwspanialsze i najcudowniejsze... wlasnie przez ta matczyna milosc zaczynaja sie glupie porownania - chora rywalizacja...
jestem cholernie dumna z tego forum, ze udalo nam sie to uniknąć, co widac ewidentnie na moim przykladzie wszystkie BB dzieciaczki juz dawno chodza procz mojej corci a i tak dzielnie nam kibicujecie i gratulujecie kazdego postępu:-):-):-)
Julcia ma wielkie szczęście, że ma takie fajnie e ciotki:tak::tak:

z

Agulka
z tego co pamietam, skoro j nas pozdrawia, to znaczy, ze jest zly?:wściekła/y:

gotowalam krolika na jutrzejsza zupe serowa i pierwszy raz dodalalm cebule do gotowania. super pomysl! w ogole nie czuc specyficznego smaku kroliczefgo, tylko pyszne miesko. cebuli tez nie czuc.
alez jestem wyborowa kucharka:-D:-D
dokładnie:tak::tak::tak: co do złości J

:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2: dawaj przepis:tak::tak:
musi być pychotka

U nas MASAKRA. Juz nie wiem co mam robić, mały zaczął od kilku dni budzić się już przed 3 i woła mleko ( na szczęście daj się oszukać 120/ 1 miarka) później dostaje prawdziwe ( nie oszukane) o 6.
NIe mogę sobie poradzić z tym nocnym karmieniem. Która jeszcze daje w nocy????? O to nie ten wątek, ale wybaczcie.

Adaś boi się ciemności, ale takiej ja u murzyna w d...
U nas chyba z oszczędności energii wyłańczają WSZYSTKIE światła na ulicach i to nie kiedy wszyscy śpią a dopiero około 5 a przecież wtedy juz ludzie wstaja do pracy a tu CIEMNICA.
No i jak mały budzi około 5:30 to jest wrzask i wtedy trzeba zapalic mała lamkę.

dziewczyny mam dylemat
pisalam Wam, że Julcia jest przeziębiona tzn ma katar i załzawione oczka ale nie ma gorączki ani kaszlu, czy ja mogę z nią wyjść na spacer??

wszystkie BB dzieciaczki juz dawno chodza procz mojej corcie
Julcia ma wielkie szczęście, że ma takie fajnie e ciotki:tak::tak:

ja nie wieje za mocno to ja bym poszła na ten spacerek, ale nie za długi

Kochana Asiu nie wszystkie dzieciaczki BB jeszcze chodzą a że Julcia ma szczęście, że ma takie fajne e-ciocie to fakt:-D:-D:-D:-D

Wpadam na moment powiedzieć dzień dobry, bo już wychodzę do robotki.

Nuśka - dobrze, że u ciebie debiut w pracy wypadł spokojnie. Pamiętaj, że jeśli przesuwają cię na inne stanowisko to powinni zachować twoje zarobki z poprzedniego stanowiska pracy, tzn. nie mogą ci nic zabrać, bo dołożyć to jak najbardziej:tak: Praca zapowiada się na nudną ale przez to spokojną i bezstresową. No i wolne soboty. Mnie już za 2 tygodnie wysyłają na szkolenie a potem gdzieś w Polskę na następne. I nawet odmówić nie mogę, choć mam prawo, jako mama dzieci poniżej 4 roku życia.
Ja wróciłam na swoje dawne stanowisko, czyli na obsługę klienta, jak zwykle trochę siedzenia na kasie też będzie, a do tego kredyty, leasingi itp. Wszystko się pozmieniało i dzisiaj zaczynam czytać nowe procedury.

Donkat - atmosfera jest sztucznie miła, bo na razie nie było sytuacji konfliktowej. U nas niestety w pracy same baby, kierowniczka jest miła ale lubi nas ze sobą skłócać bo takimi lepiej się rządzi. Poza tym są równi i równiejsi, a plany dla wszystkich takie same. Zobaczymy jak będzie jak sytuacja się troszkę podgrzeje.

Ok, muszę uciekać, bo już czas wychodzić.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry