Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dzięki bardzoja juz spelnilam obowiazek obywatelkso-forumowski
popijam sobie sama piwko, bo mam ochote, a P nie chcial
moze ktoras sie przylaczy?![]()

Króliczek?? Na zupkę serową?? Ale mnie zaintrygowałaś...gotowalam krolika na jutrzejsza zupe serowa i pierwszy raz dodalalm cebule do gotowania. super pomysl! w ogole nie czuc specyficznego smaku kroliczefgo, tylko pyszne miesko. cebuli tez nie czuc.
alez jestem wyborowa kucharka![]()

dokładniez
Agulka
z tego co pamietam, skoro j nas pozdrawia, to znaczy, ze jest zly?
gotowalam krolika na jutrzejsza zupe serowa i pierwszy raz dodalalm cebule do gotowania. super pomysl! w ogole nie czuc specyficznego smaku kroliczefgo, tylko pyszne miesko. cebuli tez nie czuc.
alez jestem wyborowa kucharka![]()

co do złości J

dawaj przepis

dziewczyny mam dylemat
pisalam Wam, że Julcia jest przeziębiona tzn ma katar i załzawione oczka ale nie ma gorączki ani kaszlu, czy ja mogę z nią wyjść na spacer??
wszystkie BB dzieciaczki juz dawno chodza procz mojej corcie
Julcia ma wielkie szczęście, że ma takie fajnie e ciotki![]()

Praca zapowiada się na nudną ale przez to spokojną i bezstresową. No i wolne soboty. Mnie już za 2 tygodnie wysyłają na szkolenie a potem gdzieś w Polskę na następne. I nawet odmówić nie mogę, choć mam prawo, jako mama dzieci poniżej 4 roku życia.Widziałyscie jak chcą jeszcze więcej kasy zarobic na NK.Jeśli chce się zobaczyć ostatnio odwiedzających trzeba zapłacić