reklama

Wrześniówkowe mamy

Tak to już z tymi zębolami bywa że nie wyłażą w kolejności. A ja nadal kwitne w pracy i do tego jestem głodna więc i zła bo zapomniałam wziąć sobie z domu moją ulubioną zapiekankę a specjalnie wczoraj zrobiłam więcej żeby mieć na dziś do pracy. Pewnie jak wrócę to już ślad po niej zaginie bo M też ją bardzo lubi:-(

reklama
a moze to faktycznie czworki:baffled: ta przerwa mi sie tylko jakas duza wydaje zobaczymy jak caly zab wyjdzie
a tak w ogole to ile zebow mlecznych wychodzi szostki tez ??? siodemki i osemki chyba nie bo ja nie mam pojecia

Witam się w niedzielne południe. Obiadek już ugotowany a za oknem przepiękna pogoda także jak zjemy to lecimy na spacerek.
Nuśka coś słabo te kciuki wczoraj trzymałaś bo nawet trójki w totka nie trafiłyśmy:-D

reklama
A ja to wogóle w szoku jestem myślałam że po dwójkach wyjdą trójki a Wy mówicie że czwórki:baffled: nawet jak byłam z nią ostatnio u lekarza to pani doktor mówiła że idą trójki to może u mojej to wszystko w jakiejś innej kolejności. Właśnie przyszła Tuśka już znudziło jej się lulanie lali a myślałam że da mi chociaż ze 20 minut:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry