reklama

Wrześniówkowe mamy

Wieczór dzieciaczki już śpią i odrazu nas tu więcej:tak: ZazdroszczęWam tego że już dawno jesteście w domku właśnie to jest mój ból że jak wracam z pracy to nawet nie przywitam się z małą. M jak wraca z pracy to jest pisk i odrazu leci i woła tata ciekawę czy jak bym ja wcześniej wracała to też by się tak cieszyła? :zawstydzona/y:Pocieszam się tylko że jak wychodzę rano to mała niby jak widzi że się ubieram to mówi papa i macha ale jak już dotykam klamki to udeża w płacz więc chyba mnie też kocha?:zawstydzona/y:

reklama
Jestem juz ale zescie naskrobaly przez te 30 minut.:-)

Gabids i co tam u mamy słychać:-)
U mamy nie zaciekawie czuje sie bardzo samotna i zaczyna podupadac na zdrowiu.:-(:-(:-(A na dodatek codziennie jezdzi na grob ojca bez wzgledu na pogode.ehhhhh plakac mi sie chce

Gabids - no przesadzila grubo ta twoja kolezanka...wyslalabym maila z ostrzezeniem bo czasami laski sa nieswiadome ile zwyroli tylko chyha na takie fotki:wściekła/y::szok:
Zrobie tak

U mamy nie zaciekawie czuje sie bardzo samotna i zaczyna podupadac na zdrowiu.:-(:-(:-(A na dodatek codziennie jezdzi na grob ojca bez wzgledu na pogode.ehhhhh plakac mi sie chce

Oj :-(:-( a Twoja mama mieszka sama? Masz jakieś rodzeństwo??? Bo powiem Ci szczerze że to nie za wesoło skoro mama jest sama, powinna mieć teraz jakieś zajęcie. Wiem bo moja ciocia 2 lata temu straciła męża (49 lat) i gdyby nie to że zajęła się wnuczką to byłoby kiepsko, bo załamała się psychicznie, a że musiała zająć się wnuczką to z czasem wróciła na pełne obroty .

Cześć co to za pijaństwo dzisiaj?;-)

A jak dzisiaj mała się czuje????

dzięki dobrze właściwie wczoraj też dobrze się czuła nie wiem dlaczego jej nie zaszczepili nie ma nawet kataru...
Gabids
dobrze że z małą wszystko ok
a co do koleżanki to ja też mam taką jedną która umieściła zdjęcie swojej córki (ma chyba 3 lata) nago i też sie zastanawiałam czy czegoś jej nie napisać ale jestem strasznym tchórzem i boje się że może to źle zrozumieć
Ja w środę byłam z Zuzią na takich zajęciach próbnych z angielskiego i Zuzka była zachwycona trochę się obawiałam że może jest za mała bo w tej grupie są dzieci 1,5-roczne ale gdzie tam robiła wszystko co pani kazała powtarzała słowa a na koniec pomachała pani i powiedziała bye-bye :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry