Monia może tutaj Cię natchnie Re: Prezent dla 13-latki - Zakupy - Forum dyskusyjne | Gazeta.pl
Monia szuka dla dwu latki ale ja chętnie skorzystam lecę poczytać:-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Monia może tutaj Cię natchnie Re: Prezent dla 13-latki - Zakupy - Forum dyskusyjne | Gazeta.pl
Ale ja mówię serioszalona ;-)![]()
Może i się upominał, ale ja go nie rozumiem
Ostatnio rozkręca się pod wieczór i jak zacznie po swojemu nawijać, to aż boki zrywamy i jeszcze tak fajnie usteczka w dziób zrobi i gada coś jak "zieziezieziezie" albo "zizizizizizi". Zimno mu czy co?
Justyna ja muszę kupic prezent dla 2 latkiMonia może tutaj Cię natchnie Re: Prezent dla 13-latki - Zakupy - Forum dyskusyjne | Gazeta.pl
ale któraś z dziewczyn musi kupic dla 13 latki chyba Nuśka;-)a to porąbalo mi sięMonia szuka dla dwu latki ale ja chętnie skorzystam lecę poczytać:-)

więc dopiero teraz piszę. Droga koszmar nawet główna krajowa zawalona cała i ani jednego płógu po drodze nie minęłam
nie wiem co Ci drogowcy sobie myślą
maksymalna prędkość przy tych warunkach to 30/ 40km/h ale w sumie wcale nie było aż tak źle jak się obawiałam
Teraz popijam herbatkę z cytrynką i sokiem z malin bo trochę zmarzłam przy odśnieżaniu 20cm warstwy śniegu z mojego bolida

chybaze autem

Wstyd przyznać, ale rano Staśku dostaje mleko w butli, chyba czas zakupić jakiś niekapek do mleka. Moze cos polecacie?