reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wrześniówkowe mamy

Ale testy uparcie wychodzą na nie. Już sama nie wiem, mam te testy z allegro (te tanie, ale niby dobre), ale może one są jakieś nie teges? Już chyba wsiądę w auto i pojadę do jakiegoś sklepu po test, który mam sprawdzony z poprzednich ciąż.
Carioca, może odpuszczenie intensywnych staranek to jest sposób? Ja tak sobie mówię, że tak zrobię ale jak przychodzi "ten" czas, to jakoś zawsze wiem i "częściej mam ochotę" ;-)

reklama
Z tym staraniem o dxidziusia to tak jest że jak się bardzo chce i stara to nic z tego nie wychodzi a jak jak tylko się przestanie o tym tak myśleć to niespodziewanie pojawiają się 2 kreseczki na teście i wam tego Cariorcia i Doti ogromnie życzę:tak:

A u nas choróbska ciąg dalszy Matuś kaszle jak gruźlik i ciągle leci mu z nosa:-(no i Ola też ma brydki mokry kaszel więc my chcąc nie chcąc dziś musimy na ten mróz wyjść i udac się do lekarza:crazy:

ZIMY, ZIMY, ZIMY ciąg dalszy:-D:-D:-D:-D uwielbiam jak jest duzżżżżżżżo śniegu i tak superowo skrzypi pod nogami.- Nie jestem kierowcą i dlatego tak moge mówić :-D:-D:-D
Jest zimno, pada śnieg, dziecko po porannej przejażdżce sankami( u nas jest troszkę mniej mrozu niż u Hrudy:-) -jakieś -7stopni) a ja popijam poranna kawunię:-) -życie jak w bajce:rofl2:
Przypominam o GŁOSIKACH :tak::tak::tak:
Doti, Carioca widzę ze starania nadal pełna gębą:-D:-D:-D powodzenia i oby ten 2009 rok obfitował w bociany:-D
Idę poczytać

U nas nocka zapowiadała się ok,ale no 3 tak zaczął kaszleć,że muślałąm,że się udusi. Wypluć tego świństwa nie chce tylko połyka, raz tylko miał taki wymiotny odruch i wyszło pełno flegmy. Monia ja Cię nie straszę ,ale idź, idź i nie oglądaj się na mróz. U nas jeszcze po 9 było 15 stopni więc piździsko,że szok.
U nas znowu króluje butla. Kubeczek ze słomką zaczął niespodziewanie przeciekać, a że to bylo w czasie choróbska to dalam mu małą buteleczkę,bo nie miałam kiedy jechać do miasta. A mleczko rano i wieczorem cały czas jest z butli. Z kubka chyba nie smakuje tak bardzo:-D Co do kakao to nie wiem dlaczego nie podaje się go małym dzieciom, bo nie chodzi tylko o to,że kupka może być twardsza. Mnie lekarka zbąbała,że dałam Mateuszowi. Więc na razie nie będę dawała.
S pojechał ładować się na Litwę więc mamy luzzzz

Witam. Na razie piszę co u nas a potem poczytam.

Noc nie za dobra. Mały płakał i miał tj. ataki, zwijał się z bólu. Pokazywał, że boli brzuszek, a jak baka puścił to z płaczem. Dałam mu nospę i po godzinie usnał lecz po pł godzinie znów pobudka. Noszenie pomagało ale tylko przez tatusia i dzis też spał na nim. Około 3 jak dałam mu mleczko z Espumisanem to zasnał i spalismy do 7.

A tak poza tym to zimnica. Jak wstałam to było na termometrze -19'C a teraz jest -13'C a w TV pokazują, że u nas -3. Ze spacerku nici, bo jak wyszłam do sklepu to twarz mi zamarzła a mam 100metrów.

Idę czytać.

reklama
Gagulec - zagłosowane. Codziennie mozna czy tylko raz?
Agulka - zjadł coś wczoraj, ze tak cierpiał? Oj bidulek, pogłaszcz go po brzuszku od ciotki Carioci.
Justyna - e mozna dawac dzieciom kakao po 12-tym m-cu zycia, jeśli nie jest alergikiem. Tylko trzeba ostroznie, bo jest megauczulające. Sa takie mleczka kakaowe dla dzieci z Bobovity i Nestle.
Kiedy Matiego ostatnio widział lekarz?
Doti - :( Gorąco Ci namawiam na mierzenie tempy. Na 28dni bede teraz placila za siebie, to moge dac dziewczynie miesiac gratis, zapisz sie to Ci przesle. Co Ci szkodzi sprobowac, a mozna duzo dowiedziec sie o organizmie.

Ostatnia edycja:
Do góry