gagulec
wrześniowa mama 2007
zwinęli mi wycieczkę sprzed nosa
i to nie żart

za późno się zdecydowaliście ,czy co?Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
zwinęli mi wycieczkę sprzed nosa
i to nie żart

za późno się zdecydowaliście ,czy co?
caly czas sprzątam ale jest jeszcze gorzej niż bylo
myślalam że to twój J napisal
no i moja mama też mi dziś zrobila kawal i dopiero jak weszlam na BB to przeczytalam że dziś 1 kwietnia
a moja mama napisala mi smsa że 18lipca o godzinie 13 zamówila w kościele ślub no i ja do niej dzzwonilam i wcale się nie kaplam że ona mi zrobila żart
teraz jak do niej zadzwonilam i powiedzialam że już wiem że to żart to śmiala się ze mnie jak glupia

no i wogóle moja la nie chce wychodzic na dwór ona woli siedzieć w domu

bo okna się same nie umyją a balagan nie posprząta
a szkoda:-(;-)za późno się zdecydowaliście ,czy co?

bo ktos zrezygnował i trzeba było szybko, ale...... będziemy dalej szukaćKochane, nie będzie mnie przez jakiś czas, bo już z niczym się nie wyrabiam.Ale wrócę
Może jakoś w wakacje.
![]()

ha ha ha już Hrudzia dzisiaj próbowała i nie przeszło
jak buszowałam po allegro to jak je zobaczyłam pomysłałam o JustynieAgulka niedrogie ja myślę że warto![]()
chyba o uszy mi się obiło, że szukała nie drogich
ja też miałam kiedyś myśl,ze zapuszczę mu włoski,ale on ma tak gęste,że nawet nie wytarły się po porodzie. Nie dałabym rady utrzymać ich w porządku, gdyby dał ładnie spłukać sobie główkęto ok,ale zawsze jest wojna,bo szkoda na to czasu. Ledwo go przechylę to on już na łokciach jest i wstaje. Te kieliczki to może nic szałowego, bo to taka miniaturka kieliszków do martini i każdy jest w innym kolorze,ale mają swój urokJustyna - a mocno zciachalas wloski Mateuszowi?Ja Staskowi zapuszczam - bedzie z niego Axl Rose hehehe
Nie znam szkla weneckiego (tylko lustra) ale brzmi pieknie:-)
![]()
ja za okna biorę się w tygodniu przed świętami,bo my mieszkamy na parterze i strasznie kurzy się od drogi,bo te traktory w te i spowrotem jeżdżą.u nas nadal piękna wiosenna pogoda jutro też się biorę za okna mam nadziję że pogoda mi nie spłata figla![]()
To Ty i fach fryzjerski masz opanowanyna poważnie to ja bym się nie odważyła
aż strach pomyśleć jak moja potencjalna ofiara po takich zabiegach by wyglądała
![]()

o Ty moja kofaniutka, wrzuciałam tą aukcję do obserwowanych i zobaczę jak z kasą będzie. Tak,czy inaczej kupić muszę,bo chcę pozbyć się zimowych kurtek z szafy i boję się wynieść do piwnicy. Niby nie ma myszy,ale wolę nie mieć niespodzianki jesienią.jak buszowałam po allegro to jak je zobaczyłam pomysłałam o Justyniechyba o uszy mi się obiło, że szukała nie drogich
![]()