reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Kasiu - no tak się nad tym zastanawiam, ale to by trochę jednak drogo wypadło, jeszcze do tego droga przesyłka. Chyba wysilę kreatywność i zakupię komplet pościeli :-)
Donkat - przeglądając dziś allegro znalazłam Twoją zieloną kurteczkę, powodzenia w sprzedaży
Agulka - tego samego :sorry:

Ja też już zmykam spać, spokojnej nocy mamuśki.

reklama
Justyna pomidory sama wysiewasz czy kupujesz flance????
W zasadzie ja pomidorów nie mam u siebie,bo teść ma szklarnię i oni sami wysiewają na flancki (widziałam,że juz mają ze3 cm)
Justyna też raz obciełam Kube :tak: i wyglądało to tragicznie!!!! Tzn na początku nawet mi wyszło, ale później chciałam to tu to tam poprawić i nietetsty poprawki popsuły wszystko :-p
ja obcinałam Mateuszaa 4 lub 5 raz tak szybko włoski mu rosną. Trochę pojechałam:-p

Kasiu - no tak się nad tym zastanawiam, ale to by trochę jednak drogo wypadło, jeszcze do tego droga przesyłka. Chyba wysilę kreatywność i zakupię komplet pościeli :-)
dobrej pościeli, ładnych obrósów, kieliszków nigdy za wiele w domu. Moja mama dostała 2 lata temu na imieniny kieliszki do likieru z weneckiego szkła zakupione w Wenecji. Ale jej zazdroszczę...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry