Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Telefonicznie nie zamawaialam. Ale w necie. I jesli to tanie linie ( choc te drozsze chyba tez) nie przysylaja biletow tylko ewentualnie potwierdzenie rezerwacji mailem i z dowodem osobistym i ewentualnie numerem rezerwacji odbierasz bilet przy stanowiskach odprawy.ktoras z was zamawiala juz moze bilety na samolot przez internet? ja skusilam sie pierwszy raz. znalazlam oferte na necie i zamowilam telefonicznie. ile teraz bede czekac az mi przysla bilety?

Oj mnie to teraz tez rozwalilo- Rozwaliło mnie totalnie jak pukają mi do drzwi maluchy i pytaja się " proszę Pani a Damian moze wyjsć na podwórko"Tak wiec po okoł 1 godziny spania moje dziecko z kawałkiem miesa w ręku poleciało do piaskownicy
A od godziny 16 rozpoczęlismy sezon grillowania- tak piekna pogoda dzisiaj zawitała do nas, że mały latał w krótkim rękawku a ja stekałam, ze za gorąco
![]()
:-)...rozczulajace...jakie te nasze bobaski juz duuuze
:-)może i był,ale ja nie. A to łajza! Mi mówi,że jest we Francji albo na Litwie

Och ale ciekawy temat. To temat pracy mgr??? Przeczytalabym z checia.Tylko się przywitam. Napisałam właśnie pracę z subkultur muzycznych i padam, a jeszcze muszę się uczyćA jutro na 8
Dobranoc.:-(

Tak jak piszesz lepiej dmuchać na zimne 
po spacerku z rana poszlismy popołudniu
wstyd się przyznać, ale nie poszłam wczoraj na spowiedź dziś na mszy pójdę
bylłysmy z mamą w parku na placu zabaw dzieci multum!!!! A moje dziecko jako jedyne dało popis
robił ślizgi na ziemi z czego był brudny jak górnik!!!!!! Coś strasznego!!!! Po trzecim takim wybryku zapakowałam go do wózka i wkur*** wróciłam do domu.
i o dziwo moje dziecko nawet się zachowywało
coprawda miała za towarzystwo starszego kolegę i ładnie razem w pobliżu się bawili a ja choć raz mogłam nie biegać za nią po całym kościele:-) u nas ciąg dalszy pięknej pogody choć zapowiadali na dzisiaj deszcz
popołudniu odstawiam małą do babci i jedziemy na zakupy bo z nią spokojnie zakupów nie da się zrobić
uciekam zajrzeć co mój chłop robi w kuchni bo jednak chciałabym dziś zjeść jakiś obiad a jak go nie przypilnuje to może różnie z tym być

;-) więc uważajcie 
Ja tez się witam.
Małz w kuchni walczy z ziemniakami a ja tutaj.
Adaś noc przespał cudownie obudził sie o 4 na picie i dalej spał do 7. Teraz jeszcze ciąga nochalem, czasami go zatyka ale ogólnie jest troszeczke lepiej.
Hrudzia teraz Ty dmuchaj chuchaj na Stasia, by sie bardziej nie rozwinęło.
Palmę też poświęcilismy z Mają a chłopaki w domciu zostali.
Pogoda sie BARDZo pogorszyła.
Moja licytacja kurtki przebiega bardzo dobrze.....
A co do fikcyjnego licytowania to Kasia wygrała jedna kurtke po Mai dla Kubusia;-) więc uważajcie
![]()

nawet jest mróz to moja babcia mawiała, że spacer w zimie jest nawet wskazany
no i Otrivin też znajdzie się w mojej apteczne z pewnością!!!
A teraz jak chce iść na spacer to odsypia.witam po przerwie ale coś czuje że i tym razem na dłużej nie zagoszczę
dzieje się u mnie tyle, że nie nadążam
praca, ogród, szkoła, dom dzieci to wszystko razem za dużo nawet dla tygryska z adhd

Tak się zastanawialismy co z Tobą
zajeta mama jesteś i to zrozumiałe! Wpadaj choć raz na kilka dni i daj znać co u Was.
dzien był taki piekny i teraz wieczór równie wspaniały, że nie czuć że to już tak późno.