reklama

Wrześniówkowe mamy

Oj ale nie pisz tyle kochana bo do jutra nie doczytam :-p;-):-D
Jak nastroje?:sorry:
Mam pytanko - czu uzywasz jakiegos kreatora do wystawiania rzecz na allegro? chodzi mi konkretnie o tlo.:sorry:
napisałam sie jak cholercia:tak::tak::tak: ale sił jakos brak, okna zostały mi do umycia , ale chyba nie chcą bo odpychaja:-D:-D:-D
Co do allegro to tło boirę z tych co oni proponują , nic swojego czasami uda mi się wklaic jakis obrazek albo napis i tyle.

Kutrka poszła za 99,99zł:laugh2::tak::tak::tak:

Ostatnia edycja:
reklama
za 5 min kończą mi sie kolejna aukcje:tak: , chyba Monia cos ode mnie kupi,:szok::-D;-) hihihihiihihi i cos też sprzedałam:rofl2:

No i wygrałas Monia;-):tak::tak::tak::tak::tak::tak::-D

Ostatnia edycja:
Wczoraj mysłałam, że umrę. Jeszcze tak żołądek mnie nigdy nie bolał , myślałam, że mnie rozerwie w środku, leki p/b nie pomagały i chyba No-spa pomogła, ale zwijałam się z bólu 2 godziny. Może mam wrzody?

Przesilenie czy co? Bo bym chętnie z łóżka nie wychodziła i dziecko komus podrzuciła na cały dzień.......................

Witam się i JA!!!! :-p

Na szczepieniu oczywiście normalka, czyli CYRK NA KÓŁKACH!!!!! :crazy: Kuba ostatnio odstawia się gdzie tylko może!!!!

Majandra a co mu zakładasz na noc do spania :-p:laugh2:???? My też przestaliśmy palić, a i nawet kiedy było palone to zakręcałam na noc ogrzewanie bo zaobserwowałam, że jak było troszke za ciepło to się częściej budził :tak:

Agulka czy to ta kurtka, za którą dałam 80 zeta???? :szok: To chyba się Kasia spisała!!!

Donkat, ale masz smakowitego avatarka :rofl2: super!!!!

Moje dziecko właśnie lata z czekoladowym zającem i udaje, że go tuli do snu i całuje go za każdym razem. A nie muszę pisać jak wygląda buzia Kubusia :sorry::laugh2:

Gabids, ale masz fajowo z tym piknikiem!!!! :tak::tak::tak: Udanej zabawy!!!! Koniecznie daj relacje jak było, a i proszę częściej zaglądać też do NAS!!!! ;-)

ASIEK WHERE ARE YOU!!!!!!!

Ale Mateusz mnie dzisiaj wkurza:wściekła/y:
Mama, mama!!!
Co synuś?
Tata... i pokazuje,że tata jedzie samochodem (osobówka z wielką przyczepą od traktora:-D)
Tak, tatus jedzie samochodem.
I to samo przez pół godziny, po czym wymyśla kolejną ambitną rozmowę:angry:

hello
Może sobie w końcu buty na wiosnę kupię :sorry:;-)
I jak zakupki?

Kutrka poszła za 99,99zł:laugh2::tak::tak::tak:
Miałam nosa;-)

Oddałam :tak:Justyna to Twoja jakaś kuzynka?

Ale Mateusz mnie dzisiaj wkurza:wściekła/y:
Mama, mama!!!
Co synuś?
Tata... i pokazuje,że tata jedzie samochodem (osobówka z wielką przyczepą od traktora:-D)
Tak, tatus jedzie samochodem.
I to samo przez pół godziny, po czym wymyśla kolejną ambitną rozmowę:angry:
:-D:-D:-Dja mam taka "rozmowę" codziennie tylko, że moje dziecko wspina się wówczas na pufę pod oknem i wypatruje jeszcze taty i brum bruma przez okno. Zostawić go nie mogę bo lubi ćwiczyć skoki:confused2:

Justyna to u nas to samo z Adasiem, tylko tata i tata.......... widzi biały duży samochód to tata... itd a jak tata w domu to tylko mama i mama:sorry:

Kasia babka pisała, że była napalona na kurtkę i była nawet w stanie dac więcej:szok::tak::tak::tak: ale dziekuję oczywiście;-)

Dziś się w***wiłam , bo miałam w planach umyć okna jak J wróci z pracy i zajmie sie dziećmi, a tu z tatą wymyslili wyjazd na budowę:crazy: dopiero wrócili.........wszystko na moich barkach:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: a wiecie jak mozna umyc okna i wyprasować firanki o wieszaniu juz nie wspomne, jak ma sie takich dwóch POMOCNIKÓW:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Ale dałam radę:rofl2:

Witam.
w ogole go nie przykrywacie, czy po prostu jak sie skopie w nocy, to tak juz spi?
W ogóle, bo zaraz się odkrywa.

Zagłosowane :tak:

Dziś się nie udały. Jutro ciąg dalszy.

Kasiu, na noc zakładamy mu pajaca, bluzeczkę z długim rękawem i spodenki cienkie (takie od piżamy).

Hruda, wysłać Ci tą moją pracę o subkulturach? Ale ostrzegam: jest naprawdę kiepska. Aż się boję, że nie zaliczę :zawstydzona/y::sorry::-(

No to spadam pisać pracę mgr.:-(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry