reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Witam i ja :-) dzisiaj z domku bo moja mama pojechała do lekarza więc wzięłam urlop i jestem z moim serduszkiem :-) które śpi już 1,5 godziny:-) a ja już zdążyłam wypić 3 kawy z moją siostrą bo mnie odwiedziła a nie wiedziałyśmy się jakieś 3 tygodnie :szok:i się już stęskniłyśmy za sobą :tak:

U nas sa takie rozmowy przed snem:
J: baba
ja: babcia juz spi
J: tata
ja: tata jest zajety
J: dziadzia
ja: dzidzius tez juz spi
J: mama
ja: mama cie usypia
J: am-am(pies)
ja:piesek juz dawno spi w budzie
J: Takś (jej kolega Maks)
ja: Maksio jest grzeczny i tez juz dawno spi
J: kuku (cucu-cukierek):rofl2:
JA: cukierek tez juz spi

i tak zanim usnie z kilka razy:szok:, wiec mnie sie nalezy wspolczucie:-D:-D

:tak::tak::tak: u nas tak samo :rofl2: chociaż nie wiem czy się już Wam chwaliłam ale jakieś 3 dni temu jak kładłam Igorka spać i tak się oparłam o jego łóżeczko to Igorek wstał i tak się wtulił we mnie więc go pytam "chciałeś się przytulić ??? Tak" a on mi na to "kocham cię " :-):-):-):-)o jaka ja byłam szczęśliwa i mówię "jaki Ty jesteś słodki" o on mi na to "kocham kocham" :-):-)
Przepraszam że tak się chwalę ale to było takie miłe wybaczycie prawda.

Ja małego ubieram na noc różnie raz mu zakładam body z długim rekawem i rajtuzki innym razem piżamke tzn bluzke i spodnie bez skarpetek.

Igor śpi w takim cienkim pajacyku albo właśnie body dł rękaw i spodenki od piżamki

Hruda Kuba od wczoraj lata bez pieluchy tzn na noc załozyłam bo łózko pływało by :sorry: siku jak nie utrzyma to ok gorzej jest z kupą bo wczoraj narobił w majtasy i sobie to wszystko przysiadł :eek:
bynajmiej miękko było ;-):sorry: a tak na poważnie to aż się boję oduczania od piluchy a wiem że już czas

KAsiu
czy Kuba używa jeszcze smoka??? Wogóle które maluszki jeszcze z niego korzystają ? Bo u nas smok to niestety najlepszy przyjaciel co prawda tylko do spania ale jednak.

Dzień dobry:)Powiedzci mi kiedy moje dziecko pozwoli mi przespać chociaż trzy godziny ciagiem w nocy!!!!Maskara jestem umeczona na całego bo mały znowu świruje w nocy i jest mega wrzask jak nie dostanie cyca!!!

O to faktycznie ciężko

Dzień dobry
Wczoraj zaliczyliśmy szczepienie. Oczywiście Olaf baaardzo protestował i potem cały czas przeżywał, że "pani ała" i pokazywał na nóżkę. Ogólnie potem był trochę marudny, bardzo dużo pił i się pocił. Na szczęście zero gorączki. Pytałam lekarza o to mleko krowie i powiedział, że bez obaw już mogę podawać. Nocka też nie za ciekawa. Właśnie..
Agulka-z tego co piszesz to widać chyba nie ma reguły, bo Twój Adaś tez się budzi pomimo, że nie jest na cycu:eek:, czyli odstawienie chyba nie daje pełnej gwarancji na przepanie nocy.
W sumie u nas nie jest aż tak jak u Gagulca, tzn. młody budzi się 2-3 razy, ale w sumie 3-4 godziny ciurkiem prześpię. To jeszcze zależy jak intensywny ma dzień. Jak ma dużo wrażeń, to śpi bardzo niespokojnie i często się budzi, i mówi przez sen:szok: Też przymierzam się do odstawienia (ile razy już to pisałam?:-D), ale muszę mieć wtedy urlop, bo wiem, że kilka nocy będzie z głowy.

O witam:-) jak ja Ciebie długo nie "widziałam"
No i życzę powodzenia przy odstawianiu od cycusia bo to chyba faktycznie już czas pewnie będzie ciężko ja już się boję odstawiania smoka:zawstydzona/y::rofl2: a wiem że też już czas

U nas nie ma TEXTILA :-(:no:
Ładna? MARKS&SPENCER super bluzeczka z aplikacją (600766253) - Aukcje internetowe Allegro Ja nie kupowałam na wiosnę, te z jesieni pasowały, wczoraj kupiłam na lato z daszkiem za 18 zł, ale bardzo mi się podoba, w końcu Maciuś wygląda jak chłopiec :-D;-):-p

Fajniutka

A co do kataru to Igor też ma no i jeszcze taki brzydki kaszel buuuu po za tym ok żadnej goraczki czy marudzenia na razie leczę go sama syropkami ale jak w ciągu 3-4 dni nie przejedzie to lecimy do lekarza

Wczoraj kumpela przyniosła mi kawałek torta urodzinowego, więc mam kawkę...

Ja najbliżej mam Textila w Gnieźnie tylko zawsze jak jestem to brak kasy,bo na popis jeżdżę

Smacznego Justynka Ty masz sobie dobrze

O misiek się obudził jemy obiadem i zmykamy na spacerek, Pozdrawiam Wszystkie BB- onki i melduję poszłusznie że każdy post sumiennie przeczytałam:-)

Nuśka tylko pozazdrościć!!!!!:tak: Oj ciekawe kiedy usłyszę takie słowa, hmmm i czy usłysze :-(:confused2:

Kuba smoka już nie doi od kilku dobrych miesięcy :laugh2: to mój największy sukces!!!!!

Majandra bluzeczka super!!!! Gdyby nie to, że obkupiłam Kube na całe lato z koszulkami to kupiłabym jeszcze tą :happy:

A jakie bajeranckie Agulka zakupiła butki!!!! Miałam kupować za miesiąc dwa w deichmanie słodziaki w kwiatki, ale te normalnie rewelka!!!!

reklama
Buciorki z Deichmanna to te zielone. W sklepie te butki były całe w kwiatuszki nie było wolnego miejsca :laugh2::eek: ale to opisałam

Jeju dziewczyny jestem na diecie :-( Justyna tu pisze o torciku :-(:wściekła/y: a mnie skręca!!!! Koło mnie leży otwarta biała czekolada hmmmm KUSI KUSI!!!! Ale nie mogę!!! Ostatnio nie mogłam się zapiąc w spodnie, które zmniejszałam trzy miechy temu :-( dupa rosnie mi potege z resztą widziałyście na zdjęciach. Pisałyscie o Linea czy to rzeczywiście takie skuteczne jak reklamują??? Czy hamuje apetyt na słodkie i w ogóle apetyt????

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry