Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Donkat brawo, brawo.......... a kiedy P b edzie na swoim tak mniej więcej?
nie rozumiem go czasami:-(
.dlaczego ten moj J akurat do jakiejs zapyzialej Holandii![]()
ale na rower od tamtej pory już nigdy nie wsiadłam![]()

Witam się o poranku
Donkat gratuluję decyzji i odwagi, i życzę powodzenia w staraniacha już wiecie kiedy bedziecie się "starać"??
;-)
I zapomniałam się Wam pochwalić, że Wiki już od 3 tygodninie używa smoczka, ani w ciągu dnia, nawet do spania
byłam w szoku, smoczek leży w szafce i nawet się nie upomina. Tak więc u nas pozegnanie ze smoczkiem odbyło się bezboleśnie
i jeszcze jedna rzecz. Wiktoria już nie chce spać w ciągu dnia
ale wieczorem to pada jak zabita i bez żadnych oporów
normalnie chyba dorasta
![]()
papapa BB-ony

) w dzien, to widze ze te nasze dziewczynki, cos za szybko chca dorosnac
Co myślicie? NIESAMOWICIE ZMYSŁOWE CZERWONE SZPILE !! ROZ.39 (641495292) - Aukcje internetowe Allegro
WYPRZEDAŻ CZÓŁENKA MARYNARSKIE 00489 RED 39 (643881231) - Aukcje internetowe Allegro
ogólnie marzą mi się czerwone espdryle,ale u nas nigdzie nie widziałam
a teraz ich pelno
witam i ja
Już jest 13:30kiedy ten czas tak zleciał, na nic czasu nie mam.
Do później , miłego dnia
Co myślicie? NIESAMOWICIE ZMYSŁOWE CZERWONE SZPILE !! ROZ.39 (641495292) - Aukcje internetowe Allegro
WYPRZEDAŻ CZÓŁENKA MARYNARSKIE 00489 RED 39 (643881231) - Aukcje internetowe Allegro
ogólnie marzą mi się czerwone espdryle,ale u nas nigdzie nie widziałam

Ja jak na razie nigdzie nie znikam a wrecz przeciwnie staram sie zadomowic
Witam
Moje dziecko znow o 3 dalo godzinny popis krzyku i histerii ze koniec swiata. Zostawialm mu lampke, tulilam, puscilam kolysanki i nic...dopiero potem padl chyba z wycienczenia...co to moze byc???
A mnie z kolei dopadlo zapalenie pecherza...nie wiecie co moge kupic w aptece? Furagin jest na recepte a teraz przed wyjazdem nie mam czasu na lekarza:-( Licze na cenne rady!![]()

;-)Hej mam na inie agnieszka i jestem wrzesniowa mama 07 czy moge do was dolączyć

bo sama chciałam spać
wczoraj do wieczora dotrwał więc może i dzis będzie bez płaczu i marudzenia.

przypomnialo mi sie a propo's masazu Hrudzi: czy wasi mezowie robia wam masaz? moj P nie umiea jak juz go namowie, to o malo mi kosci nie wylamie
a nieraz chcialabym sie tak zrelaksowac....

Chyba muszę znowu ponegocjować troszkę o masaż bo mi się zachciało 
na tym weselu byla siostra panny mlodej, tez moja bliska kolezanka. ta z Brazylii ma piekne 2 coreczki : 5 i 3 lata. tak sobie rozmaiwalysmy, ze ona by chciala jeszcze synka, a ja na to, ze mnie juz nerwow do julitki nie wystarcza, bo byla od urodzenia bardzo ciezka itp itd... Ania mowila, ze Julka (starsza) tez im dala porzadnie w kosc, ale jak sie uordzila Iza, to jakby reka odjal. teraz razem pieknie ze soba zyja, jedna czerpie duzo od drugiej itp itd.
no i mnie natchneloprzeanalizowalam nasza sytuacje mieskzaniowa i finansowa i stwierdzialm, ze kiedy jak nie teraz? tylko jest jeden warunek: P musi sie postarac w obecnej pracy, zeby szybko zalapac o co chodzi i przejsc na swoje konto, to wtdy licze ze sie spokojnie utrzymamy
Pewnie mnie wyprzedzisz bo u mnie coś nie chce zaskoczyć :-(W
Moje dziecko znow o 3 dalo godzinny popis krzyku i histerii ze koniec swiata. Zostawialm mu lampke, tulilam, puscilam kolysanki i nic...dopiero potem padl chyba z wycienczenia...co to moze byc???
A mnie z kolei dopadlo zapalenie pecherza...nie wiecie co moge kupic w aptece? Furagin jest na recepte a teraz przed wyjazdem nie mam czasu na lekarza:-( Licze na cenne rady!![]()
. A poza tym urosept.
a skąd dokładnie jesteś,bo ja mieszkam między Mogilnem,a Trzemesznem,a z Mogilna pochodzę, może wkońcu jakaś mama będzie blisko mnieMartynka jestem z kujawsko-pomorskiego obecnie pracuje od niedawna bo od niedawna ale czas blogiego urlopu wychowawczego dobiegl konca i trzeba bylo wrocic do pracy.![]()
Mi czasem robi a jak miło się kończyChyba muszę znowu ponegocjować troszkę o masaż bo mi się zachciało
Ciekawe czego Ci się zachciało;-)
Donkat to powodzeniaPewnie mnie wyprzedzisz bo u mnie coś nie chce zaskoczyć :-(
Przyjdzie czas to zaskoczy
Justyna, drugie buty mi się podobają fasonem ale nie lubię lakierowanych.
No ja właśnie za klakierkami też nie przepadam![]()
Nie tylko tobie mi tez te pierwsze bardziej sie podobajaa mi właśnie bardziej podobają się te pierwsze :-) ale wychodzi na to że tylko mi....![]()