No nareszcie bo ja to już myslałam że nam forum wymierachyba powrót Agulki ożywił nas na nowo;-):-)
No szefowa musi być :-):-):-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No nareszcie bo ja to już myslałam że nam forum wymierachyba powrót Agulki ożywił nas na nowo;-):-)
No sorry, a mój to nie? Kiedy ja ostatnio tyle postów wieczorem natrzaskałam, co?![]()
No szefowa musi być :-):-):-)

Twój oczywiscie też,No sorry, a mój to nie? Kiedy ja ostatnio tyle postów wieczorem natrzaskałam, co?![]()

;-)

zamelduj sie po powrocie do domu, przeciez jestes nałogowcemZwracam honorja się powoli zbieram do domku
jeszcze muszę jechac zatankować
bo do Kłodzka nie dojadę
a podziękuję już raz stanęłam w połowie drogi bo mój M twierdził że napewno wystarczy
![]()
;-)

Ta nałóg nałogiem ale od kiedy zmieniliśmy operatora netu to M namiętnie coś sciąga i jest wieczna wojna o kompkazamelduj sie po powrocie do domu, przeciez jestes nałogowcem;-)
![]()
no i problem w tym że Tuśka chodzi teraz spać ok 22 a jak ja jestem w pracy to jeszcze czeka na mamusię;-) i muszę ją iść usypiać a zazwyczaj efekt jest taki że zasypiam razem z nią
ale spróbuję dzisiaj powalczyć i jeszcze tu zajrzeć

jaka reklama?czego?Właśnie leci reklama Maka![]()

Tuśka chodzi teraz spać ok 22 a jak ja jestem w pracy to jeszcze czeka na mamusię;-) i muszę ją iść usypiać a zazwyczaj efekt jest taki że zasypiam razem z niąale spróbuję dzisiaj powalczyć i jeszcze tu zajrzeć
![]()
Moja tez idzie spac grubo po 9.Jakos nie dochodzi do niej ze jus jest pora spania kiedy na dworze jest jeszcze jasno.