Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

ze tez takie typy chodza po tym swiecie
Kciukasy oczywiście ściśnięte a piszę językiem;-)
Agulka gratuluję w odpieluszkowaniu uważam że jest już super jeszcze tydzień i zapomnisz o pieluchach w dzień (bo w nocy rozumiem że jeszcze zakładasz?)

bluzeczki dla małego na zamkniętymgratulacje dla Adasia postępów ze smoczkiem i z nocniczkiem:-)
bluzeczka musi byc super skoro oby dwie licytowalyściemoże sie pochwalcie co to za bluzeczka
a tak właściwie to kto wygrał licytację???

wcoraj kawałeczek odcięłam i dzis mały spróbował i trzymał zębami, więc odciachałam tak by nie złapał i NIE bierze, tylko czasmai spojrzy i potrzyma w rączceco do smoka, to różne są opinie na temat odcinania końcówek, ale u nas się ten sposób sprawdził. Nie miałam odwagi i sumienia na pozbawienie go tego przyjaciela z dnia na dzień. Jak odcięłam końcówkę, to brał go, ale mu nie smakował, po paru dniach sam odrzucił.
znów się wpierdziela???????/ Jak ja takich bab nie cierpię;-)
podla siostra tescia zepsula nam znow humorze tez takie typy chodza po tym swiecie
![]()

Nuśka zaciskam mocno kciuki żeby sie udalo;-):-)
Kciukasy oczywiście ściśnięte a piszę językiem;-)![]()
Gratulacje dla IgorkaDZIEWCZYNY Zadziałało dziękuję malutki śpi jak aniołek zasnął sam przy kołysankach w swoim łóżeczku aby tak już zostało co noc:-)

znów się wpierdziela???????/ Jak ja takich bab nie cierpię![]()

atesciowa z nerwow dostaje atakow woreczka zlociowego
to nie za wesołokonkretnie nie do nas, ale do tescia,a ta dupa wolowa daje sobie srac na glowe i sie nie odezwieatesciowa z nerwow dostaje atakow woreczka zlociowego
![]()