Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Hurdzia tu w sumie nie chodzi tylko o kasę ale o same podejście D do wszystkiego:-(on jest optymista i cały czas uważa że damy radę ,że ze wszystkim zdąży że nie mam sie o co marwic ale wszystko załatwia na ostatnią chwilęMonia - a co z humorem? wciaz cie trzyma po rozmowie z mezem o kasie...noooo nie jest lekko:-no:
A moje 2 przyjaciolki zrobily mi niespodzianke i wpadaja zaraz na winko i ploty.:-):-)Obie kupily wymarzone mieszkania niedawno i bedzie o czym gadac. Szybko pojachalam po zakupy, zrobilam salatke, przekaski i..ufffff..otworzylam juz sobie winko i czekam:-)
a ja zaś jestem taka co zawsze się o wszystko martwie ,wszystkim się przejmuję ach nie będę was zanudzac bo moje zmartwienia w porównaniu do waszych to błachostki i wstyd mi nawet o tym pisac
jakiegoś doła mam i nic mnie nie cieszy pocieszam się tym że to napewno takie chwilowe,że napewno przejdzie za kilka dni...;-)

:-)nie chodzi o sady, ale wlasnie o tereny wokol np. domu - zastanawiam się czy tym zajmują się razem ze wspólnikiem. Być może wcześniej juz pisalas czym sie zajmuja, ale mialam niemal miesiączną przymusową przerwę w BB![]()
no i pomimo zakupów humor dalej mam do dupy![]()
A moje 2 przyjaciolki zrobily mi niespodzianke i wpadaja zaraz na winko i ploty.:-):-)Obie kupily wymarzone mieszkania niedawno i bedzie o czym gadac. Szybko pojachalam po zakupy, zrobilam salatke, przekaski i..ufffff..otworzylam juz sobie winko i czekam:-)
Hruda dzięki za troskę, jesteś kochana. Gorączka już przeszła i ... uwaga! odkorkowało mi oko! Do tego ząb mnie przestał boleć a opuchlizna mniej pulsuje. Więc idzie ku dobremu. nie idę do dentysty bo on już zrobił co było do zrobienia, nawet dzisiaj się konsultowałam z moją dentystką i ona mi to potwierdziła. Teraz antybiotyk ma załatwić resztę.

żartuje oczywiście ale Tuśki mam już dość w dniu dzisiejszym
najpierw obudziła się po półtorej godzinie i sama nie wiedziała czego chce ciągle wyjąc i marudząc
po półgodzinie znów zasnęła pospała ponad godzinę i wstała znów jęcząca
teraz zamiast spać chodzi i marudzi a położyć się nie da
jednym słowem dzień do dupy
pogoniłam ją do M niech robia co chcą ja mam dość:-( a jeszcze muszę się wykąpać , umyć włosy i takie tam bo jutro do pracy:-(
u nas ostatnio to norma a szczerze powiedzawszy mam dość tej jego rodzinnej firmy
już ponad 3 lata się wszystkim zajmuje a kasa wciąż ta sama
ostatnio w nerwach mu powiedziałam że ciekawe jak się będzie czuł w lipcu gdy to ja wniosę więcej do rodzinnego budżetu od niego
za to moja siostra dostała żłobek i od września Szymek idzie bo babcia już nie daje rady

No właśnie, dlatego pytamtak, wlasnie to robia. chyba to twoj aktulany kierunek studiow?
Mozesz mi napisac, jak im idzie, czym sie zajmuja - czy kompleksowo jadą od projektu po realizację, czy praca jest sezonowa. Co z małą architekturą - tj z ławeczki, altanki itp - skąd to biorą, zamawiaja w warsztacie czy kupują w castoramach? Czy robią też jakies np. osiedlowe place zabaw?
. Jakby Wam nie brakowało czasem grosza, to już byście chyba wsyztko mieli, nudno by było 

Witam i ja wieczorową porą:-) i odrazu proszę o radę jak zamordować dziecko zeby nikt nie zauważył![]()
:-(
No właśnie, dlatego pytamMozesz mi napisac, jak im idzie, czym sie zajmuja - czy kompleksowo jadą od projektu po realizację, czy praca jest sezonowa. Co z małą architekturą - tj z ławeczki, altanki itp - skąd to biorą, zamawiaja w warsztacie czy kupują w castoramach? Czy robią też jakies np. osiedlowe place zabaw?