Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
tak, tak a w przyszlosci moze my tam dolaczymy, co? :-)Carioca, Luandzia, a może miałybyście ochotę założyć wątek o zaciążowanych wrześniówkach? Pisałybyście tam o wszystkim, co związane z ciążą. My chętnie poczytamy;-)
ja sie nie dziwie, mam opory przed przypadkowymi opiekunkami. Rozumiem, ze tesciowa nie dalaby rady wieczorkiem z nią posiedziec?
A moj Stasiu wciaż mały ekshibicjonista, do snu juz rózne patenty ubranowe wymyslam, zeby sie nie rozbieral![]()
przez kilka miesięcy od jego narodzin we wszystkim wyręczała ją teściowa a potem jego rodzice się rozwiedli i M został z ojcem do matki poszedł mieszkać dopiero jak szedł do zerówki dlatego obawiam się że teściowa zwyczajnie nie dała by sobie rady z jej kąpaniem i usypianiem poz tym ona chodzi spać z kurami czytaj ok21 a Tuśka wiadomo później
także reasumując raczej nic z tego by nie wyszło
w sumie jest jeszcze moja mama ale ona ostatnio ma już serdecznie dośc tak jej daje w kość mały mojej siostry i nie chcę jej obarczać
ale co tam jak mała pójdzie spać to urządzimy sobie romantyczny wieczór we dwoje:-)
Carioca, Luandzia, a może miałybyście ochotę założyć wątek o zaciążowanych wrześniówkach? Pisałybyście tam o wszystkim, co związane z ciążą. My chętnie poczytamy;-)
tak, tak a w przyszlosci moze my tam dolaczymy, co? :-):-)

.