reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Moja koleżanka fryzjerka dzwoniła dzisija,że na koniec grudnia, początek stycznia ma termin porodu. Ale fajnie...choć nie fajnie,że tak w zimie,bo co ona ubierze na koniec ciąży na dwór? Chyba szlafrok męża:-D:-D

Moja koleżanka fryzjerka dzwoniła dzisija,że na koniec grudnia, początek stycznia ma termin porodu. Ale fajnie...choć nie fajnie,że tak w zimie,bo co ona ubierze na koniec ciąży na dwór? Chyba szlafrok męża:-D:-D
ja Maję rodziłam 14 stycznia i w szlafroku nie chodziłam, tylko w grubszym polarze:tak::tak::tak: super widomośc, moja znajoma tez rodzi na Święta BN

No i tak jak przypuszczałam jak obudziłam M to poszliśmy jeszcze przy piwku pogadać w kuchni :tak: moje dziecko dziś spało 3,40:szok: więc dlatego łobuzerowało tak długo i nie dało tacie odsapnąć:-D ja już uciekam spać bo oczka mi się kleję a pozatym ktoś łupie na mnie z wyrka złym wzrokiem;-) i bez sprośnych myśli proszę bo to Mafi który czeka żeby wygrzać pańci nózki:-D

Ostatnia wczoraj i pierwsza dziś:szok: chyba pierwszy raz mi się to udało:-D
Witam w sobotni poranek z kubkiem kawy w dłoni:-) i melduję że Tuśka dziś poraz pierwszy przespała całą noc od A do Z w swoim pokoiku:-) bo do tej pory ok 6 przylatywała do nas i spała już z nami miejmy nadzieję że już tak zostanie:tak: u nas szaro buru i ponuru ale przynajmniej nie pada więc zaraz z młodą lecimy na zakupy:tak: mam lenia a powinnam dziś coś upiec tylko że wiecie jaka ja jestem zdolna w tej kwestwi:zawstydzona/y: i chyba ostatecznie wybiorę się do cukierni i coś zakupie. Bo teściowa już się zapowiedziała na urodzinową kawę jutre a i pewnie moi rodzice się jutro zjawią:tak: dobra uciekam doprowadzić się do ładu i lecimy w miasto;-)
Nuśka udanej imprezy życzę:-) wytańcz się do białego rana;-)

reklama
Witam :-)
MAteusz jeszscze śpi:szok::szok::baffled:i niewiem co mu się stało z tym spaniem zawsze wstawał ok 7-8 a od wczoraj jakoś długo śpi wczoraj spał do 10.40 a dziś już jest 11.30 i on jeszcze śpi:szok:co chwile chodze i sprawdzam czy oddycha:-D
Nuśka udanej zabawy weselnej:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry