30Agulka
Wrześniowe mamy'07
pazury nie zając nie ucieknąProszę mnie stąd wygonićbo się nie ruszę sama tak mi się nie chce
![]()

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
pazury nie zając nie ucieknąProszę mnie stąd wygonićbo się nie ruszę sama tak mi się nie chce
![]()

Jak to wykasować?jak to zrobić? Myślałam że wystarczy że się wyloguje
![]()
Nuśka zostań jeszcze proszę, proszęProszę mnie stąd wygonićbo się nie ruszę sama tak mi się nie chce
![]()

pazury nie zając nie uciekną![]()
Nuśka zostań jeszcze proszę, proszę![]()
Nuska wiesz coprzez Twój bałagan ( piekny) na głowie i prze z Majnadre ( podła stronkę) we łbie mi sie kotłuje zmina koloru, wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr![]()
wiem, wiem, ja lubię się w rudym, jak J poznałam byłam wiewiórą. Byłayśmy na dysce we trzy: czarne, ruda i blondyna........... ja się rzucałam najbardziej i taki J się przyczepił
Ja lubię zmiany uwielbiam coś zmieniać w sobie a te rudości u Ciebie na tych fotkach sa piękne :-)

a ja najadłam się właśnie,bo mnie skręciłoWidzeezka się rozkręca i takie żarełkoi to o tej porze
;-) ale jedzcie na zdrowie w końcu to tylko wirtualne ;-) od tego się nie tyje
a ja powoli zbieram sie do domku:-)

i przede mną paznokcie,bo jutro nie dam rady,a rozpoczęcie lata jutro i mecz piłki nożnej mamy-dzieciMajandra Ty normalnie złośliwa jesteśale winka lampkę wypiję chociaż może leipiej nie bo ja musze jeszcze paznokcie pomalować i cyrkonie poprzyklejać i jeszcze tyle pracy przede mną

mnie S też poznal w rudych,a twierdzi,że nie cierpiwiem, wiem, ja lubię się w rudym, jak J poznałam byłam wiewiórą. Byłayśmy na dysce we trzy: czarne, ruda i blondyna........... ja się rzucałam najbardziej i taki J się przyczepił![]()