reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
pazury nie zając nie uciekną:-p

Nuśka zostań jeszcze proszę, proszę :blink::-D:cool2:

Miałyście mnie pogonić a nie zatrzymywać

Nuska wiesz coprzez Twój bałagan ( piekny) na głowie i prze z Majnadre ( podła stronkę) we łbie mi sie kotłuje zmina koloru, wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:szok::szok::szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Ja lubię zmiany uwielbiam coś zmieniać w sobie a te rudości u Ciebie na tych fotkach sa piękne :-)

Widzeezka się rozkręca i takie żarełko:szok: i to o tej porze:szok:;-) ale jedzcie na zdrowie w końcu to tylko wirtualne ;-) od tego się nie tyje:-D a ja powoli zbieram sie do domku:-)
a ja najadłam się właśnie,bo mnie skręciło:-p

Majandra Ty normalnie złośliwa jesteś :-p:blink:ale winka lampkę wypiję chociaż może leipiej nie bo ja musze jeszcze paznokcie pomalować i cyrkonie poprzyklejać i jeszcze tyle pracy przede mną
i przede mną paznokcie,bo jutro nie dam rady,a rozpoczęcie lata jutro i mecz piłki nożnej mamy-dzieci
Myślałam,że wskoczę pod prysznic przed przyjazdem S,ale młody coś nie chce spać. Chyba zdecydował się poczekać za tatusiem:dry:

reklama
nuska a mi brakuje odwagi zeby cos zmienic od wielu lat ta sama fryzura i kolor czasem dodam wiecej pasemek brązu... a to wsztstko przez to ze kazdy mi mowi zebym nie obcinala włosów i nie zmieniala koloru...:confused:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry