reklama

Wrześniówkowe mamy

Nuśka ja bym się chętnie napiła ale sama wiesz jeszcze do domu jakoś dojechać muszę;-) ale po powrocie jeśli Niuńka będzie spała a M nie będzie jęczał to napewno zajrzę;-):-)

reklama
Asiek dzięki jadłam dzisiaj :-p:tak::tak:

Anetasa szerokości:-) no i do zobaczenia chociaż nie obiecuję że jeszcze będę w końcu muszę zabrać się za te pazury no i może za coś jeszcze;-):-)
A i nie zapomnij się wylogować w pracy z BB tzn musisz wykasować zapamiętane hasła z komputera bo w przeciwnym razie wystarczy że ktoś będzie ciekawski ....

a ja mam ciasto z truskawkami ktos chetny??

Choć nie jestem zwolenniczką jedzenia o tej porze to dawaj bo narobiłaś mi smaka:-)

ostroznie tylko jedź, i zamelduj jak dojedziesz, uspij M, albo daj......;-) i do nas wróć

;-)postaram się:-)

Ale narazie się żegnam i zbieram do domku jeszcze tylko tankowanko:wściekła/y: ale przy okazji jakiegoś browarka kupię bo mnie ochota naszła a co tam wekend trzeba dobrze zacząć:-)

Asiek dzięki jadłam dzisiaj :-p:tak::tak:

Anetasa szerokości:-) no i do zobaczenia chociaż nie obiecuję że jeszcze będę w końcu muszę zabrać się za te pazury no i może za coś jeszcze;-):-)
A i nie zapomnij się wylogować w pracy z BB tzn musisz wykasować zapamiętane hasła z komputera bo w przeciwnym razie wystarczy że ktoś będzie ciekawski ....

Jak to wykasować?:szok:jak to zrobić? Myślałam że wystarczy że się wyloguje:szok:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry