reklama

Wrześniówkowe mamy

Ha jak impreza to i mnie nie zabraknie poproszę troszkę tej pizzy i dużo wina;-):-):-)

Ja jutro na wesele śmigam i co za tym idzie byłam na solarium wrr jak ja nie lubię z tego "cudu" :baffled::no::cool2:korzystać ale jak zobaczyłam siebie to aż świeciłam tak blada jestem a teraz może nie opalona ale już nie świecę w ciemnościach

reklama
No to jeszcze dla bardzo wygłodniałych
24pcs2a.jpg

NuŚka, świetnej zabawy życzę. Ja bym poszła na wesele, ale najbliższe dopiero w październiku się zapowiada :-(

Widzeezka się rozkręca i takie żarełko:szok: i to o tej porze:szok:;-) ale jedzcie na zdrowie w końcu to tylko wirtualne ;-) od tego się nie tyje:-D a ja powoli zbieram sie do domku:-)

o Nuśka dobrze że cie widze bo mam pytanie odnośnie wózka graco mojo czy ty umisz dac tam oparcie całkowicie na siedziąco bo ja za chiny nie potrafię:no::wściekła/y:
Tak no może nie jest takie sztywne jak w normalnym wózku (którym jeździ Igorek na dłuższe spacerki z babcią ) ale takie w miarę ja tam za dużych wymagań co do tego wózka nie mam bo jakby nie było to typ parasolka

MAjandra
robię się głodna i to bardzo

Majandra Ty normalnie złośliwa jesteś :-p:blink:ale winka lampkę wypiję chociaż może leipiej nie bo ja musze jeszcze paznokcie pomalować i cyrkonie poprzyklejać i jeszcze tyle pracy przede mną

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry