reklama

Wrześniówkowe mamy

Dokładnie, Agulka, a ja wyjeżdżam na wakacje jutro :-D:tak: Na Barbados ;-)
No to jeszcze stawiam
ja wiedziałam, że z Ciebie skromnisia, ale żeby dzień przed wyjazdem dopiero nas o tym poinformować.:baffled: Oj nie ładnie,:no::no:
No to jeszcze dla bardzo wygłodniałych
24pcs2a.jpg

NuŚka, świetnej zabawy życzę. Ja bym poszła na wesele, ale najbliższe dopiero w październiku się zapowiada :-(
takie cos bratowa dziś postawiła:tak:
NIE PRZEGINAJ................ bo ja w realu zajdam zupkę chińską, tak jakos mam dzis chcicę na ostre:szok::tak::tak::tak:
Majandra a którego idziesz w październiku na to weselisko, bo my 3

reklama
Tak no może nie jest takie sztywne jak w normalnym wózku (którym jeździ Igorek na dłuższe spacerki z babcią ) ale takie w miarę ja tam za dużych wymagań co do tego wózka nie mam bo jakby nie było to typ parasolka

MAjandra
robię się głodna i to bardzo
to że ono miękie jest to mi nie przeszkadza problem w tym że jak Mateusz chce się oprzec to siedzenie opada na pół leżace:sorry2:

ja wiedziałam, że z Ciebie skromnisia, ale żeby dzień przed wyjazdem dopiero nas o tym poinformować.:baffled: Oj nie ładnie,:no::no:

takie cos bratowa dziś postawiła:tak:

NIE PRZEGINAJ................ bo ja w realu zajdam zupkę chińską, tak jakos mam dzis chcicę na ostre:szok::tak::tak::tak:
Majandra a którego idziesz w październiku na to weselisko, bo my 3
już wiem na co mam ochotę :-Dzaraz wyślę D do sklepu po zupke chińską:-p

to że ono miękie jest to mi nie przeszkadza problem w tym że jak Mateusz chce się oprzec to siedzenie opada na pół leżace:sorry2:

A nie tak to nie jak "pociągnę " za ten pasek to tak się trzyma i młody się opiera ile chce.
Złóż reklamację na ten wózek bo tak nie powinno być na pewno dostałaś gwarancję na 2 albo 3 lata już nie pamiętam musiałabym poszukać

Majandra dzięki że o mnie pomyślałaś;-) ale po drodze nie dam rady:no: niestety za kierownicą nie potrafię skupić się na dwóch czynnościach no ewentualnie zapale papierocha albo odbiorę telefon ale jeść to bym chyba nie dała rady:baffled::zawstydzona/y: wezmę do domu i podzielę się z M niech wie że mam dobre serce:-D

Kurcze nie dam chyba rady za Wami nadążyć:P Kiedy wy to wszystko piszecie??;-)
ja już padam ze zmęczenia:P a jeszcze przez Majandre zgłodniałam hehe
muszę zrobić jakiś remament w suwaczkach bo jakieś takie zardzewiałe mam:tak::-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry