Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja też staram się Was podczytywać regularnie, ale właśnie gorzej z pisaniem- nic sensownego i mądrego nie ciśnie sie na klawiaturęjak dziś lepiej już
no ostatnio jakoś dziwnie pusto tu się zrobiłoDonkat na wakacjach ale gdzie reszta Anetasa,Agulka,Kasia,Gagulec,Majandra, i pozostałe dziewczyny gdzie się podziewacie
![]()

ta pogoda w tym roku, jest totalnie do dupy- wczoraj nawet rozglądałam sie za nowym bikini, ale stwierdziłam ,ze i tak pogody nie będzie wiec mi nie potrzebneCześć Wam.
U nas.:--
-
-(.............. Maja dziś zwymiotowała w nocy flegmą, Adaś bez gorączki ale z chrypką i małym katarem.
Za oknem pieknie a zarazem paskudnie......... wiatr łby urywa, właśnie pierdyknęły drzwi w szklarni......
![]()
:-(
u nas szaro buru i ponuro wiatr wieje jak cholera i ciągle pada
ranow pojechałyśmy z Tuśką do pobliskiego sklepu na zakupy samochodem bo strach się ruszyć od domu nawet na 100m bo co chwilę leje
i dobrze zrobiłyśmy bo jak wyszłyśmy z zakupami już kropiło a zanim dojechałyśmy do domu to już lało
poza tym mam doła z tą Tuśki wysypką
paskudnie to wygląda, swędzi ją i praktycznie wcale nie schodzi
ale dam jescze kilka dni jak nie będzie poprawy to pójdziemy do dermatologa
Nuśka jak Igorek się dziś czuje?

ciągle jest coś do zrobienia, może jak K pójdzie do pracy, bo treraz urlop to cos wiecej naskrobie ;-) szkoda że u Waszych szkrabów jakieś choróbka się plączą cały czas, dużo zdrówka życzę dla maluszków oraz cierpliwości dla Mam 
i witaminy, ale się nie obraził, a nawet się cieszzył, powiedział ze bedzie mlodszy 
:-)
:-)
:-)Czyzby twoj post mnie dotyczyl?.... Dobieranie slow i dyplomacja czasem sie przydaje
...bo gdybym "TO" inaczej nazwala nie byloby kwasu
wiec - zgoda?:-)

Nuska - a gdzie wy sie wybieracie?
;-)

do Mikołajek jest klasyfikacja mistrzostw świata WRC i 66 rajd Polski mówi Ci to coś ;-)