Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
wystękasz się w końcuaha i humor dalej do dupy...

Ostatni raz sama farbowalam chyba przed matura..a teraz z wielkiej potrzeby zmian a malej ilosci kaski powzielam taka decyzje...ktorej efekt wlasnie widze w lustrze...i tak srednio. Jakas szara jestem...ale moze swiatlo do bani,a i makijaz juz nie pierwszej swiezosci...oby jutro bylo ok bo bede pukac do salonu mojej fryzjerki, ktora mnie zje...e jak psa.Hrudzia Ty sama farbujesz wlosy?? ja tez bym chciala ale boje sie ze kicha wyjdzie![]()

...czy juz skroilo...byl ten Pan od swiatla?
;-)nie,nie ja nie naciskam,bo czasami musimy przetrawić pewne sprawy,a czasami nie mamy w ogóle o nich rozmawiać;-)narazie nie mam takiej potrzeby, moze to dziwne ale najpierw musze pokuładać sobie sprawy w glowie- sorki...
coś Ty... Pan od światłaJustyna - oj ty szalejesz osoatnio kosmetycznie, kobieto - depilacje, pazuki, pasemka, stopki...cos sie kroi?...czy juz skroilo...byl ten Pan od swiatla?
;-)
i nic się nie kroi,przecież S gdzieś tam w świeciemój brat chyba nie, raczej jego nerzeczona

a czemu kurze do mnie zagląda , skoro Twój brat nie mam mnie w swoich znajomych

BArdzo dziękuję
chciałaś to masz "Ostatni weekend czerwca tego roku będzie jedną z najważniejszych dat w kalendarzu nie tylko dla miłośników sportów motorowych w Polsce. To właśnie wtedy na malowniczych trasach wokół Mikołajek pojawi się cała światowa czołówka, aby rywalizować o zwycięstwo i punkty do klasyfikacji Rajdowych Mistrzostw Świata FIA. 66. "

maja pierwszego 2,5 letniego Jeremiaszka

ulga, bo jak mam wizję 2 m-cy z dwoma szogunami to mi się włosy jeżą

Adaś nie wyraźny ale jeszcze nie jest tak źle, wczoraj lekki stan podgorączkowy, kataru prawie brak, kaszel suchy ale mały

już mam dośc i wiem że zaraz mnie tu skarcicie ale chyba musz sie wybrać na solarium bo mi już ten chłód i szarobure kolory wokół zaczynają walić na mózg
ANETASA ta wysypka to faktycznie cos długo sie utrzymuje moze to jednak nie ta maśc a co innego no tak tylko co???? Kurcze cięzkie to zycie rodzica![]()
i zaczęłam grzebać dalej no i wyszło na to że faktycznie może to być ospa o nietypowym przebiegu
przyszła moja sąsiadka obejrzała małą i powiedziała ze jej zdaniem jak nic to na ospę wyględa
a podczas 2 wizyt u tych naszych szamanek sugerowałam że to może być ospa ale one nie bo nie ma gorączki i powinna mieć te pryszcze za uszami
więc pytam gdzie jest k*** mać napisane że każde dziecko każdą chorobę przechodzi identycznie
no nic dzwoniła do 3 lekarzy ale akurat wczoraj nikt nie mógł przyjechać
a nie chciałam jej maziutać niczym nie mając pewności. Także odpuściliśmy jej tylko kąpiel a dziś po 16 ma przyjechać do nas prywatnie moja ulubiona pani doktor. Jeśli potwierdzi że to ospa to raz że zrobie zadymę w przychodni a dwa że zabieram papiery i się przenoszę
no to jestem i ja...u mnie ferwor w zwiazku z gabinetem, mam nadzieje ze wypali. Oferty ida wirtulanie i fizycznie:-) ale juz moge ocenic jaka firma ma mnie w nosie (mnie czyli noweg klienta) a ktore sa bardzo rzetelne i dzialaja blyskawicznie i profesjonalnie.
Dzis bede dzwonic i podpisywac umowe przedwstepna. W koncu radosc nastala. Oby wypalilo:-)