reklama

Wrześniówkowe mamy

Hrudzia Ty sama farbujesz wlosy?? ja tez bym chciala ale boje sie ze kicha wyjdzie:baffled:

Iza to napisz jutro jak tam po wizycie u lekarza

Majandra Ciebie nie moze zabraknąć na naszym forum!!!!

a ja padam na ryj po pracy- ale jutro wolne:-D
aha i humor dalej do dupy...

reklama
Hrudzia Ty sama farbujesz wlosy?? ja tez bym chciala ale boje sie ze kicha wyjdzie:baffled:
Ostatni raz sama farbowalam chyba przed matura..a teraz z wielkiej potrzeby zmian a malej ilosci kaski powzielam taka decyzje...ktorej efekt wlasnie widze w lustrze...i tak srednio. Jakas szara jestem...ale moze swiatlo do bani,a i makijaz juz nie pierwszej swiezosci...oby jutro bylo ok bo bede pukac do salonu mojej fryzjerki, ktora mnie zje...e jak psa.
Justyna - oj ty szalejesz osoatnio kosmetycznie, kobieto - depilacje, pazuki, pasemka, stopki...cos sie kroi?:-p:cool2:...czy juz skroilo...byl ten Pan od swiatla?:-p;-)

Ostatnia edycja:
mój brat chyba nie, raczej jego nerzeczona
:szok::szok::szok::szok:a czemu kurze do mnie zagląda , skoro Twój brat nie mam mnie w swoich znajomych:no::no::no::no:
:-D:-D:-D
chciałaś to masz "Ostatni weekend czerwca tego roku będzie jedną z najważniejszych dat w kalendarzu nie tylko dla miłośników sportów motorowych w Polsce. To właśnie wtedy na malowniczych trasach wokół Mikołajek pojawi się cała światowa czołówka, aby rywalizować o zwycięstwo i punkty do klasyfikacji Rajdowych Mistrzostw Świata FIA. 66. "
BArdzo dziękuję:tak::tak::tak::tak::tak:

Obudził nas sms od szawgierki przed 6 , dzis o 4:25 urodziła córcię Kornelię, 60 cm i 4420g:szok::szok::szok: maja pierwszego 2,5 letniego Jeremiaszka:tak::tak::tak::tak:

Maja w nocy tylko dwa razy zakaszlała i poszła dziś do przedszkola:tak: ulga, bo jak mam wizję 2 m-cy z dwoma szogunami to mi się włosy jeżą:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Adaś nie wyraźny ale jeszcze nie jest tak źle, wczoraj lekki stan podgorączkowy, kataru prawie brak, kaszel suchy ale mały:tak::tak::tak::tak:

Z rana słoneczko pieknie świeciło a teraz napływają chmury:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Witam i ja :-) u nas paskudnej pogody ciąg dalszy:wściekła/y: już mam dośc i wiem że zaraz mnie tu skarcicie ale chyba musz sie wybrać na solarium bo mi już ten chłód i szarobure kolory wokół zaczynają walić na mózg:confused:

ANETASA ta wysypka to faktycznie cos długo sie utrzymuje moze to jednak nie ta maśc a co innego no tak tylko co???? Kurcze cięzkie to zycie rodzica:sorry2:

Też tak uważam i tym bardziej sie dołuję:-( wczoraj dodatkowo te chrostki zmieniły swój wygląd i ja zaczęłam grzebać po necie to mi to do ospy spasowało:baffled: i zaczęłam grzebać dalej no i wyszło na to że faktycznie może to być ospa o nietypowym przebiegu:baffled: przyszła moja sąsiadka obejrzała małą i powiedziała ze jej zdaniem jak nic to na ospę wyględa:wściekła/y: a podczas 2 wizyt u tych naszych szamanek sugerowałam że to może być ospa ale one nie bo nie ma gorączki i powinna mieć te pryszcze za uszami :wściekła/y: więc pytam gdzie jest k*** mać napisane że każde dziecko każdą chorobę przechodzi identycznie:wściekła/y: no nic dzwoniła do 3 lekarzy ale akurat wczoraj nikt nie mógł przyjechać :wściekła/y: a nie chciałam jej maziutać niczym nie mając pewności. Także odpuściliśmy jej tylko kąpiel a dziś po 16 ma przyjechać do nas prywatnie moja ulubiona pani doktor. Jeśli potwierdzi że to ospa to raz że zrobie zadymę w przychodni a dwa że zabieram papiery i się przenoszę:sorry2:

no to jestem i ja...u mnie ferwor w zwiazku z gabinetem, mam nadzieje ze wypali. Oferty ida wirtulanie i fizycznie:-) ale juz moge ocenic jaka firma ma mnie w nosie (mnie czyli noweg klienta) a ktore sa bardzo rzetelne i dzialaja blyskawicznie i profesjonalnie.
Dzis bede dzwonic i podpisywac umowe przedwstepna. W koncu radosc nastala. Oby wypalilo:tak::-)

Oj kochana nawet nie wiesz jak miło się czyta takie słowa:-) trzymam mocno kciukasy za powodzenie Twojego biznesu:tak:

Agulka cieszę sie że u Was już trochę lepiej;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry