reklama

Wrześniówkowe mamy

Aneta bardzo dziwna ta niby ospa, mi sie wydaje, że to uczulenie na jakiś lek, albo na słońce...... nie wiem sama......... albo proszek- zmieniałas????

Słońca u nas ostatnio brak:no: leków żadnych mała nie przejmuje:no: nic nowego do jedzenia nie dostała:no: proszek ten sam od ponad roku:tak: wszelkie płyny do kąpieli itp itd tak samo więc za cholerę nie mogę dojść od czego mogłaby być wysypka:baffled:

reklama
Uczulenie to chyba nie jest bo krosta ospowa rozni sie od alergicznej...ale sie nie upieram:sorry2:

Moje wlosy wyszly ponuro - tam gdzie mialam lekko rozjasnione sa srebrno-siwe a reszta ujdzie w tloku..ale smutno..no i bede musiala km pojsc do fryzjerki, moze cos wymodzi:baffled:

hej witajcie

Anetasa, dziwna ta sprawa z wysypką. Całe szczęście że masz jakąś lekarkę której możesz zaufać, ciekawe co powie.

Agulka ale Ci fajnie że możesz sobie wybierać meble :-D Ja mam kuchnię 4 lata ale mi się znudziła i bym ją najchętniej juz zmieniła :tak::tak::-):-) No ale trochę bez sensu :-D:tak:

Hruda możesz dać zdjęcie tych włosów? A tak wogóle to gratuluję własnego przyszłego gabinetu. szkoda że tak daleko bo bym do Ciebe chodziła :tak:

A u nas uwaga jakieś jaśniejsze światło się przebija. Przez ten głupi deszcz cała ściana nam przemokła bo rynna jest dziurawa. Właśnie ją naprawiają w końcu, ale ściana w plamach :baffled:

Nie Agulka Zyrtec nie pomaga:no: ani wapno ani kąpanie w krochmalu:baffled: juz sama nie wiem co o tym myśleć może dzisiaj ta lekarka rozstrzygnie co to jest i w razie czegoś coś zasugeruje:sorry2:

Uczulenie to chyba nie jest bo krosta ospowa rozni sie od alergicznej...ale sie nie upieram:sorry2:

Właśnie tu jest pies pogrzebany bo na początku faktycznie to nie wyglądało na ospowe dopiero wczoraj zmieniły swój wygląd i przybyło ich na nogach:baffled:

no to wieczorej czekamy na diagnozę:tak:

Nie tak wieczorem bo kazałam M zadzwonić jak tylko pani doktor wyjdzie;-) więc myślę że najdalej około 17 będe już coś wiedzieć:tak:

Ostatnio szalałam na ebayu i kupiłam 4 :szok: pary butów, w tym jedne na obcasie który ma 12 cm:szok::szok: Nawet da się w nich chodzić :-D Tylko mnie trochę obciera materiał z góry. To nie jest raczej skóra. Macie jakiś pomysł jak go "rozbić". Podkleiłam już płatki żelowe ale chętnie bym im pomogła się rozchodzić.

Doti - fotka (koszmarna) na zamknietym

No i zadzwonili do mnie z tej Gdyni - ze mnie chca...nie wpowiem- schlebia mi to bo wczoraj lista sie skurczyla z ogromnej listy do 7 osob ( w tym ja) ale...jutro powiedzialm ze do nich zadzownie choc wiem jaka jest decyjza - wybieram moj gabinet:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry