Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
o mam lenia i już no może napiłabym się pysznej kawki i zjadła szarlotkę na ciepło z lodami:-):-):-)dobrze mieć męża kucharzaDzień dobry
Młody jeszcze śpi a my zjedliśmy przepyszny obiadek który przygotował mój mąż(jak to dobrze że on tak lubi pobawić się w kucharza od czasu do czasu no i całkiem nieźle mu to wychodzi) i teraz nic mi się nie chceo mam lenia i już no może napiłabym się pysznej kawki i zjadła szarlotkę na ciepło z lodami:-):-):-)
Donkat wszystkiego naj naj naj najlepszego :-):-) szkoda że tak daleko do Cieboie bo na pewno masz dzisiaj coś dobrego do kawki:-)

ja mam tak od 9 lat, że mąż w niedziele gotuje
dziś był wyjątek, bo nabrałam ochoty na piersi Nuśki;-)

a takiego patentu nie chciałam sprzedawac
:-):-):-):-)

jak zostanie kawałek ciasta to podrzuć proszę bo coś mnie na słodkie bieże a nie chce mi się nawet skoczyć do pobliskiej cukierni![]()
Mam jeszcze pytanie , mże któraś jest obcykana w tych tematach.
Do końca października mam wychowawczy płatny i chciałabym by mnie pracodawca zwolnił, bym mogła isc na kuronia. Czy może to zrobić od razu jeśli ja nie mam nic przeciwko temu? Bo podobno sa jakies przepisy, że przez rok nie może tego zrobić......... czy lepiej samej sie zwolnic i dopiero za 3 m-ce wziąc tego kurnia?????

Dzień dobry
Młody jeszcze śpi a my zjedliśmy przepyszny obiadek który przygotował mój mąż(jak to dobrze że on tak lubi pobawić się w kucharza od czasu do czasu no i całkiem nieźle mu to wychodzi) i teraz nic mi się nie chceo mam lenia i już no może napiłabym się pysznej kawki i zjadła szarlotkę na ciepło z lodami:-):-):-)
Donkat wszystkiego naj naj naj najlepszego :-):-) szkoda że tak daleko do Cieboie bo na pewno masz dzisiaj coś dobrego do kawki:-)

masakra.
coś jej w nosie charczy i ma stan podgorączkowy
zapodałam jej witaminki i lbas na bluzeczke. Może to tylko zębole mam nadzieję że nic się nie wykluje
a jeszcze mama mnie wkurzyła
widzi że młoda nie wyraźna a na dworze piździ i na zmiany wiatr z deszczem a ona mówi do niej czy odprowadzi babcie do domu
myślałam że ją palnę bo młoda oczywiście gotowa do wyjścia a po co mam ryzykować

oj Aneta ja będę mocno trzymac kciuki i mam nadzieje że nic gorszego się nie rozwinieA jednak chyba coś gorszego się z młodą dzieje:-( po 19 miała już 38 stopni zapodałam jej nurofen i eurespal i prawie mi zasnęła na rękach:-( teraz już śpi co jak wiecie u mojego dziecka jest czymś nienormalnym:-( Trzymajcie kciuki aby się poważnie przez noc nie rozwinęło![]()