Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

, teraz tylko duzym Tirem podjechac i kupować.......
..

............... za szybko zima przyszła, choc u nas nie pada snieg tylko deszcz i wieje bardzo...............To mój taki raczej pośredni. Sam nie upomni się, że coś mu potrzebne, ale jak ja zwrócę uwagę, to chętnie kupuje coś nowego.Mój J jest taki sam jak S justyny, P Donkat, Moni małz i Anety też - czyli jemu nic nie jest potrzebne i szkoda kasy.............

dziś miała kryzys między 14 a 15 ale go jakoś przełamałyśmy w efekcie o 19:30 poszła się kapać i o o 20 już jej nie było
sama zapakowała sie do łóżka i zasnęła a ja spokojnie obejrzałam Berwy Szczęścia
a po nich poszłam trzeć buraki
bo nie wiem co mnie wzięło ale postanowiłam sama zrobić trochę z chrzanem a trochę z cebulką
Jutro mam egzamin z lotka. Trzymajcie kciuki. :-) Muszę troszkę poczytać, bo teoria też będzie.![]()
;-) Mąż właśnie Johnniego Walkera spróbował i go wykręciło![]()
Kurna mama ma zapalenie oskrzeli,a brała jakiś tam delikatny antybiotyk (ten sam co Mateusz na początku i jemu też nie pomógl) i dostaje dożylnie antybiotyk, a na 22 ma zaplanowaną kolejną chemię, kuźwa![]()
chyba że tak nie można zaraz po antybiotyku
ja się nie znam bo mój ojciec miał tylko albo aż radioterapię jak chorował.
aha te bluzy co wystawiłaś są super a szczególnie ta czerwona 
kurtke też ma z zeszłej zimy tyle że to rozmiar 90 a wcale nie miał jej za dużej ostatniej zimy