Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Mam takowe oraz pakiety/voucheryHrudzia zdrówka dla Stasia życzęa dla Ciebie cierpliwości bo z nowym biznesem tak zazwyczaj jest że trzeba czasu aby na dobre wystartował
a klientki które raz były wracają? Może pomyśl o jakichś kartach stałego klienta ze np co 10 zabieg gratis
sama nie wiem tak mi przyszło do głowy
![]()
hehe sama bez pomocy listonosza roznioslam ulotki do 8 blokow na osiedlu - w sumie 1120 skrzynek :-)Hrudzia a moze ulotki ktore dostarczysz na poczte i listonosz kazdemu do skrzynek powrzuca.Wczesniej trzeba zamowic ulotki w drukarni i z nimi na poczte.Wypelniasz papiery gdzie maja byc roznoszone.Nie jest to bardzo drogie.U nas przyciagnelo klientow.I jeszcze z ulotka iles % znizki i ulotki wracaly z powrotem:-)
Nie bylsismy bo mlody mial goraczke ai pogoda obrzydliwa...a poza tym dostalam dzis starsznego rozstroju zoladka i umieram...No to poszalalysmy dzisiaj,ze hoho
Kurna cos brzuch mnie boli i jakos tak mi niedobrze.
Hrudzia jak grzyby? Bo ja po 1,5 w lesie mialam 1 czarnego lepka w wiaderku,ale co tam mlody wyszalal sie i dotlenil
Nie bylsismy bo mlody mial goraczke ai pogoda obrzydliwa...a poza tym dostalam dzis starsznego rozstroju zoladka i umieram...
)

Witam się wieczorowo:-) z butelką wina na podorędziu wściekła jak diablii szukająca towarzystwa na sobotni wieczór bo M mam ochotę zamordować
Znajdzie się ktoś chętny?
![]()
No i właśnie szkoda że nie ma nikogo jak ja ptrzebuje wirualnego wsparciajest mi źle bardzo źle jeszce 15 minut temu miałam ubraną małą i byłąm gotowa wracać do rodziców a i nadal nie jestem pewna czy rano z nią się nie wyniosę
to wszystko się kumulowało i teraz osiągnęło swoje apogeum i mam za swoje
![]()