30Agulka
Wrześniowe mamy'07
juz jestKobiety za mną tak "chodzi " ciasto, że mi się az po nocy śni
Agulka, czekamy na przepis![]()

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
juz jestKobiety za mną tak "chodzi " ciasto, że mi się az po nocy śni
Agulka, czekamy na przepis![]()

u mnie nie ma opcji: "zobaczyć dno w koszu"o cholera, mialam wstawic an tanim pradzie
to nie tylko u mnie prlaka ciagle wlaczona?![]()
ilość prań hamuje tylko ograniczona powierzchnia miejsca do suszenia...
Chyba pralkę z suszarką przyjdzie nam kupić? kochana ja juz 3 dzisiaj powiesilam,a jeszcze 4 czekao cholera, mialam wstawic an tanim pradzie
to nie tylko u mnie prlaka ciagle wlaczona?![]()
no to ja jestem taka "super tesciowa"co do ciacha, to ja mam super tesciowa, bo wiedzac, ze wczoraj mielismy mie gosci, przywiozla nam po polowie sernika i szarlotki:-):-)

a jadlas? daj przepis jak smaczneCiacho... mmmm od kilku dni mam przepis na ciacho sernikowo-dyniowo-czekoladowe i jakoś nie mam czasu zebrać się do roboty.

a dopiero w piątek mogę do dentysty jechać.
nie spodziewałam sie że w listopadzie może być taki młyn
ale w sumie dobrze bo przynajmniej nie przymieram z nudów tylko cos się dzieje i czas szybko mija;-) Dobrej nocy kochane!
Mati po cmentarzu latał jak szalony musiałam go gonic między grobami.................
dziś też jeszcze byłam u taty na cmentarzu i przy okazji u mamy.Wczoraj tak mi posmakował bigosik u teściowej że dzis postanowiłam że i ja zrobię no i zrobiłam właśnie wyłończyłam gaz bo bigosik gotowy:-)

Helenka jeszcze w brzuszku???mamy nadzieje że dasz już znac jak będziesz rodzic albo W nam napisze;-)

Witam
Ciacho... mmmm od kilku dni mam przepis na ciacho sernikowo-dyniowo-czekoladowe i jakoś nie mam czasu zebrać się do roboty.

Witam z wieczora.
Opatrunek mi wypadł z zęba i cosik mnie pobolewaa dopiero w piątek mogę do dentysty jechać.
Wpadłam sie tylko pożegnać:-) bo wreszcie czas zbierać sie do domciu:-) a ruch dzisiaj że aż jestem w szokunie spodziewałam sie że w listopadzie może być taki młyn
ale w sumie dobrze bo przynajmniej nie przymieram z nudów tylko cos się dzieje i czas szybko mija;-) Dobrej nocy kochane!

gorsze korki niz wczorajWczoraj tak mi posmakował bigosik u teściowej że dzis postanowiłam że i ja zrobię no i zrobiłam właśnie wyłończyłam gaz bo bigosik gotowy:-)
Donkat u mnie tez pralka prawie ciągle włączona a tani prąd to masz o której bo ja mam o każdej porze dnia jednakową cenę![]()
właśnie że niepewnie juz bigosik sprobowany?;-)

ostatnio staram sie juz o tej porze nic nie jeśc a i tak gorący więc do jutra wytrzymam