donkat
Fanka BB :)
Chyba się skumały bo moja właśnie woła o picie![]()
Julitka juz zladla, popila, wysikala sie i spi

i znów z miską uśnie![]()
prawie, bo sobie wlozyla ja do lozeczka;-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Chyba się skumały bo moja właśnie woła o picie![]()

i znów z miską uśnie![]()
jade rodzic trzymajcie kciuki

;-)No nareszcie M właśnie wszedł do domu i wziął Mafiego na spacera moja gwiazda nadla nie śpi opowiada kolejną historię Józiowi
ciekawe kiedy wreszcie padnie
![]()

O Luandzia ale info teraz nie zasnęjade rodzic trzymajcie kciuki
Trzymam kciuki żeby wszystko poszło łatwo i gładko i niech W dam znać co i jak
zabawki waszych dzieci maja imiona?
u nas jeszcze nie, moze dlatego, ze latwiej jest Julitce mowic: lala, mis a nie imiona![]()

No jak wody odeszły to faktycznie nie ma na co czekaćnie spieszy mi sie wolalabym z wami popisacale wody mi odeszly i chyba nie mam wyjscia i musze sie wybrac na porodowke ale zla jestem bo skurczy nie mam pewnie znowu beda mi ladowac oksytocyne :-(
trzymam kciuki zeby rozwarcie samoistnie zaczęło się robić i nie potrzebna była oxytocyna bo wiem po mojej siostrze że może przyśpiesza ale o wiele więcej bólu sprawia
mnie na szczęście ominęła ta wątpliwa przyjemność
nie spieszy mi sie wolalabym z wami popisacale wody mi odeszly i chyba nie mam wyjscia i musze sie wybrac na porodowke ale zla jestem bo skurczy nie mam pewnie znowu beda mi ladowac oksytocyne :-(

moja gwiazda nagle zapragnela chrupek i ani w glwoie jej spanie![]()
a moj jeszcze klocka postawil, ale takiego konkreto, jak staryChyba się skumały bo moja właśnie woła o picie![]()

jade rodzic trzymajcie kciuki
badz dzielna, jak to mowi Mikolaj, bedzie dobrze, ja tez nie mialam skurczy, zero, nawet przepowiadajacych i nagle mnie wziely parte i poszlo. Tobie tez tego zyczenie spieszy mi sie wolalabym z wami popisacale wody mi odeszly i chyba nie mam wyjscia i musze sie wybrac na porodowke ale zla jestem bo skurczy nie mam pewnie znowu beda mi ladowac oksytocyne :-(