reklama

Wrześniówkowe mamy

Asia własnie tak sobie myslę że sezon na dziewczynki tym razem: mamy juz Sabinke , Helenkę , Groszynke ....ciekawe co u Gagulec i Doti jest:)

A i jeszcze jedno jak sie "robi" dziewczyki;-):-p???? Podzielcie się wiedza nie bądżcie takie:-p:-p
Ja mam ogromniastą nadzieje na dziewczynkę;-):-):-D ale przypuszczam, że dowiem sie o płci dopiero po Nowym Roku:cool2:

reklama
Uwaga uwaga wieści od Luandzi: "o 4.10 urodziła się Helenka, jest strasznym kurczakiem ważyła 2480 i 51cm długości" :-)
ale malutka pipulka, bosze jaka to kruszynka musi byc,ale moze sprawnie poszlo. No kolejny maluszek z nami:-) Fajnie!!!
Nuska dziewczynke od konca @ max do owulacji,bo zenskie plamniki sa wolniejsze,ale dluzej zyja od meskich i zanim jajeczko sie wykluje to meskie padna wboju,a zenskie powolutku doplyna
Ale mnie bierze na maluszka, tylko boje sie troche,ze jesli uda sie dziewczynka to S bardziej bedzie ja kochal i nie bedzie potrafil ukryc tego i Matusiowi bedzie przykro. No i boje sie,ze Mateusz za maly jest i ze nie zrozumie, on teraz buntuje sie,a co dopiero przy maluszku:sorry2:

Monia, nocny Marku, jak zyjesz?
no jakoś żyje:-D

Uwaga uwaga wieści od Luandzi: "o 4.10 urodziła się Helenka, jest strasznym kurczakiem ważyła 2480 i 51cm długości" :-)

Ania gratulacje!
GRATULACJE:-):-):-):-)jejciu jaka kruszynka napewno jest kochaniutka;-)

Justyna to Matuś będzie synem mamusi a córcia tatusia;-)a tak na poważnie to każde dziecko kocha sie jednakowo bez względu na płec więc nie bój się i staraj się o dzidzie:tak:A MAteuszek wcale nie jest za mały taka mniejsza różnica wieku jest lepsza niż za duża:sorry2:
Nuśka ja kiedyś słyszałam taką teorię od lekarza ginekologa że na chłopca to bardziej powinna się starac kobieta a na dziewczynke mężczyzna :sorry2:nie wiem ile w tym prawdy ale na przy Mateuszu się sprawdziło:-p

Ania gratulacje!

GRATULACJE!!! WITAMY KSIĘŻNICZKĘ :-D
Kruszynka słodka!!!! Jest szansa na mmska od Luandzi? Ja uwielbiam oglądać noworodki takie świeżuśkie :-D

Helenka witamy:-):-):-):-):-)

Doti co u Was??

Asia własnie tak sobie myslę że sezon na dziewczynki tym razem: mamy juz Sabinke , Helenkę , Groszynke ....ciekawe co u Gagulec i Doti jest:)

A i jeszcze jedno jak sie "robi" dziewczyki;-):-p???? Podzielcie się wiedza nie bądżcie takie:-p:-p

Sezon na dziewczynki powiadasz? O ile się nie odmieni to mooooże?

A jak się robi? U nas wyszło metodą "do 3 razy sztuka" :-D

Luandzia gratulacje kruszynki.

Dzie dziś do tej pory był zwariowany , dodam tyl;ko, że jechalismy o 7 rano pociągiem do Piły, podróż trwała 1,5 godziny a mały wniebowzięty.

Ale wieści :szok::-) Gratulacje dla Luandzi :-)Helenka taka malutka jak Maciulek przy urodzeniu :tak:
Nuska dziewczynke od konca @ max do owulacji,bo zenskie plamniki sa wolniejsze,ale dluzej zyja od meskich i zanim jajeczko sie wykluje to meskie padna wboju,a zenskie powolutku doplyna
Moja siostra cioteczna tak robiła i zrobiła chłopaka (przynajmniej na razie lekarz twierdzi, że chłopak będzie, ale przy porodzie się dopiero okaże :-p;-))

reklama
Chcialam kupic mlodemu czapke i normalnie NIC NIC NIC!!! Same jakies wsiowe,a jak ladne to za male albo za duze i ogladalam w Meriquita i nawet 2mi sie spodobaly po 20, bez szala,ale szaliki mam

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry