Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
zimowe, mowisz,ze nie beda na uszy nachodzic? Wydaja sie glebokie,a mlody nie sciaga czapek z glowy wiec na zawiazywanej nie zalezy miTo są zimowe czapki? Ja nie odważyłabym sie załozyć moim dzieciom bez uszek
a głową nie będzie ruszał? Może też odchylić się od kurtki, bo te zimówki to takie kurtkowe pancerniakizimowe, mowisz,ze nie beda na uszy nachodzic? Wydaja sie glebokie,a mlody nie sciaga czapek z glowy wiec na zawiazywanej nie zalezy mi
ze kark goly? z reszta ja tez mam taka czapke i cieplo mia głową nie będzie ruszał? Może też odchylić się od kurtki, bo te zimówki to takie kurtkowe pancerniaki
Twój torn, kochana,:-) ja tylko mówię, że ja nie kupuje takich;-)ze kark goly? z reszta ja tez mam taka czapke i cieplo mi

a czapeczka sama w sobie fajna
i wkońcu kupiłam w 5-10-15 też za 20zł

A i jeszcze jedno jak sie "robi" dziewczyki;-)???? Podzielcie się wiedza nie bądżcie takie
![]()
Ale mnie bierze na maluszka, tylko boje sie troche,ze jesli uda sie dziewczynka to S bardziej bedzie ja kochal i nie bedzie potrafil ukryc tego i Matusiowi bedzie przykro. No i boje sie,ze Mateusz za maly jest i ze nie zrozumie, on teraz buntuje sie,a co dopiero przy maluszku![]()
O NIEEEEE!!!!
Kurna u nas w Biedronce nie ma ZamiCyba wogole nie bylo. Mama zobaczy mi w Mogilnie,bo jest ldna pogoda to Janusz ja podwiezie,co by jeszcze tyle nie latala po dworzu

Kto ma blisko sklep Mariquita?
To są zimowe czapki? Ja nie odważyłabym sie załozyć moim dzieciom bez uszek

zimowe, mowisz,ze nie beda na uszy nachodzic? Wydaja sie glebokie,a mlody nie sciaga czapek z glowy wiec na zawiazywanej nie zalezy mi
a głową nie będzie ruszał? Może też odchylić się od kurtki, bo te zimówki to takie kurtkowe pancerniaki