Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie był wcześniakiem. Urodził się w 38 tc. Na 9 miesięcy ważył 9300.ale on był wczesniakiem, jak dobrze kojarzęwięc miał prawo. A ile ważył jak miał 9 m-cy?
miałam dziś przymusowy odwyk w pracy bo neostrada nie działała jakaś awaria
ciężko było wytrzymać te 14 godzin. No i melduję że sezon zimowy uważam za otwarty bo dziś po wyjściu z pracy musiałam pierwszy raz skrobać szybki

Uwaga uwaga wieści od Luandzi: "o 4.10 urodziła się Helenka, jest strasznym kurczakiem ważyła 2480 i 51cm długości" :-)
Ania gratulacje!
UWAGA! UWAGA! Mój mąż myje podłogę;-)
![]()

Oby tak dalej:-)
Tuśka ma i takie na uszka i takie normalne nakładane
i nie widzę żadnej różnicy

dziś ma as odwiedzić koleżanka z pół roczną Majeczką także muszę się zmobilizować bo chałupa straszy
za oknem szro buro więc nawet nie chce się wychodzić ale będę musiała później kulnąć się z młodą na pocztę
więc trochę dupska przewietrzymy;-)
W sobote przed Wszystkimi Świetymi byl w pracy do 10,a jeszcze chcial myc auto,ale zonka stawila sie po meza z synem i siostra, zaczela dreptac nogani zniecierpliwiona i szef laskawie puscil do domu
bo Tuśka jest totalnie anty kapciowa i biega bez
tylko przez to mam ciągłe spięcia z mamą bo ona twierdzi że mała będzie chora
odpukać narazie nic takiego się nie przytrafiło
i mam nadzieję że tak zostanie bo co mam zrobić gwoździami jej te kapcie przybić

Nie słuchaj teściowej. Maciuś aż do teraz (zalecenie ortopedy) żadnych kapci nie nosił i jak dotąd kilka razy jedynie katar miał. Ja myślę, że to właśnie hartuje, a nie przeziębia.bo Tuśka jest totalnie anty kapciowa i biega beztylko przez to mam ciągłe spięcia z mamą bo ona twierdzi że mała będzie chora
odpukać narazie nic takiego się nie przytrafiło
i mam nadzieję że tak zostanie bo co mam zrobić gwoździami jej te kapcie przybić
![]()
Dla spokoju ducha teściowej zakładam mu skarpetki, które ona wydziergała mu na drucikach, żeby nie wysłuchiwać, ze lata bez kapci i będzie chory