Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

DONKAT NIE WIEM CZY JUTRO ZAJRZĘ WIĘC JUŻ NA JUTRO
Sto lat sto lat:-) samych sukcesów w życiu i spełnienia tych najskrytszych marzeń tych o których nie wie nikt tego wszystkiego i wiele więcej w tym szczególnym dniu życzy Nuśka i Igor:-)
P.S witaj w klubie "staruszków";-)![]()

już sobie wyobrażam podłogi po zabawie tych dwóch małych wariatunciów
ale cóż musiałyśmy zmienić plan bo szwagier się rozchorował a że Tuśka ma na jego punkcie hopla więc nieuniknione byłyby zabawy z chorym wujkiem a po co ryzykować
Duduś chory..................... od 23 jak zaczął chyrczeć to myśłałam, że gadrło zedrze........... gorączka raz jest a raz nie................... jak noc będzie kiepska to jur pojedziemy do lekarza, a jak znośna to w poniedziałek na pewno pójdziemy obejrzeć małego i wziąc skierowanie na badanie krwi...............
Agulka jak "Dadaś"???
prawie cały dzień dzieci oglądaja bajki
.......... lekarstwa, syropy bierze, a jak sie buntuje to mówię, że w pupę dam lekarstwo
........ wtedy ładnie otwiera japkę. Obejrzałam mu gardło i migdałki są czyste i jasne............ czyli chyba coś z krtania

Luandzia ja super mamą nie jestemRadze sobie coraz lepiej ale nie samabo ja nie jestem zadna super mama jak Agulka czy Monia
oczywiscie pomaga mi W i to bardzo do Zuzi od czasu do czasu przychodzi niania i moge w tym czasie sie zajac tylko Helenka albo odespac
czasami niania zostaje z Helenka i ide z Zuzia na spacer
Super, że niania tak Wam duzo pomaga, bo niektóre są takie, że tylko dziećmi się zajmuja a nie domem też
nie wiem o ktorej zjedzie,a po 17 mamy miec gosci. Zrobilam obiad, tzn. dotarlam placki, ugotowalam mamie pomidorowke, Janusz pozniej przyjedzie zabrac i podszykowalam obied na jutro. I nic mi sie nie chce. Najmniej gosci, tzn. gościówy