Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Mam nadzieje,ze juz tylko lepiej bedzie. Chore swieta to nie fajna perspektywa.
oby nocka byla spokojna![]()
trzymajcie kciukiOby Adaś spał dobrze i nich już nie kaszle bidulek...

jak Mati???????Justyna, a Mateuszek jak ze zdrowiem?

a jak już trzeba było iśc do mikołaja po paczuszkę to Mati pokazywał na drzwi w przeciwnym kierunku i wołał,,mama isc tam"Mikołaja sie bał ale paczuszkę wziął

Justyna, a Mateuszek jak ze zdrowiem?
smarka, kicha i kaszle. Na szczescie goraczki nie ma. Daje mu Sanosvit, Bioaron i PetroDrill. Mam nadzieje,ze przetrwa.jak Mati???????

ooo, to superowy łup:-)
koncert mi dawali a ja próbowałam oglądać Barwy Szczęścia
wczoraj na Mikołaja dzieci dostały zabawki i juz leżą w koncie a dziś D przyniósł z pracy duży karton i dał na chwile go dzieciom to ubawi mieli jakby niewiadomo co to było chowali się w nim .straszyli i przez ok godziny dzieci nie było słychac było tylko śmiechy i piski![]()
Tuśka kiedyś dorwała duży karton ale zabijcie mnie teraz po czym to było
tydzień dziecka nie miałam urządziła sobie w nim domek i potrafiła godzinami tam znosić swoje manele przenosić włazić wyłazić i tak w kółko
takie niekonwencjonalne zabawki często okazują się dużo bardziej ciekawe niż najdroższa zabawka ze sklepu

Wkurza mnie zawsze jak w rodzinie tak mącą powinno być jakoś ustalone że jednego roku tu drugie tam żeby nikt nigdy nie był sam