Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
na chwilę do sklepu wyjść nie można
mam lenia i łeb mnie boli
chyba muszę walnąć jeszcze jedną kawę tym razem mocniejszą
Tuśka właśnie wpakowała się do łóżka i oznajmiła że idzie spać
ale jakoś jej nie specjalnie wierzę
pewnie się pokokosi z 20 minut i wstanie uradowana że Tusia się obudziła
zaraz po nim przyjechał tata dostawczym autem i małz sie przesiadł.................. czyli wnioskuję, że odstawił nasze auto, bo jutro jedzie w trasęMój małz własnie podjechał do domu------zwiał chyba z pracy

przyjechał pewnie na kontrolęMój małz własnie podjechał do domu------zwiał chyba z pracy

Donkat, czy Ty aby nie masz zdolności telepatycznych itp;-):-) Właśnie przed momentem rozmawiałam przez telefon z moim instruktorem jazdy i w piątek mam znać dokładna datę egzaminu- myślę, ze mogę załapać się na przyszły tydzieńgagulec, a Ty kiedy masz egzamin? na jakim etapie stanelo kupno auta?

No i ten bagażnik- jest ogromniasty- wózki wejdą bez problemu + bagaże
a ja widze zboczonego prosiakapierwsze co zauwazyla niunka jak siadla na kolanach to: ooo, kicius rusza glowa, ma malutkie nozki![]()

(ale pani dyrektor powiedziala ze powinna sie zalapac bo zawsze ktos rezygnuje a to jeszcze trzy lata
)
rozmawialam z siostra W to powiedziala mi ze jeszcze o tym nie myslala ale jak chce isc do swoich rodzicow to oni zjedza z tesciami :-) c.d.n.jak nakarmie