• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Donkat dzięki za pomysły na prezent chciałam żeby to było coś symbolicznego bo raz że kaski brak a dwa że my od nich na parapetówe nic nie dostaliśmy:no: ale podsunełaś mi pomysł z tym kwiatkiem i myślę że będzie ok:tak: a co do głowy to niestety nadal mnie ćmi :wściekła/y: chyba muszę skoczyć po etopiryne Goździkowej;-) ale gorsze że do tego mam wrażenie że mnie coś bieże:crazy: jednak poszłam się położyć :zawstydzona/y:

Donkat dzięki za pomysły na prezent chciałam żeby to było coś symbolicznego bo raz że kaski brak a dwa że my od nich na parapetówe nic nie dostaliśmy:no: ale podsunełaś mi pomysł z tym kwiatkiem i myślę że będzie ok:tak: a co do głowy to niestety nadal mnie ćmi :wściekła/y: chyba muszę skoczyć po etopiryne Goździkowej;-) ale gorsze że do tego mam wrażenie że mnie coś bieże:crazy: jednak poszłam się położyć :zawstydzona/y:
takiej to dobrze że może w pracy się położyc i odpocząc:-pweż za wczasu jakieś tabletki żeby się uchronic przed choróbskiem:tak:

Agulka czyżby kontrola męża w środku dnia nie pomyślnie wypadła;-) żę od wczoraj Cię nie ma:cool2: Jak Adaśko?

nawet do domu nie wszedł:sorry: tylko od razu z tatą pojechał innym autem do roboty, dzis jest pos Szczecinem, gdyby nie Adas na antybiotyku bysmy pojechali do marketów:crazy:

Adaś o niebo lepiej:tak:
Monia te kropelki to olbass
ja kupuję krople Inhalol:tak: rozstawiam szkalnki z gorącą wodą i wkraplam kilka kropelek tego................... no i też ciuchy pryskam:tak:
W sumie to może nawet lepiej że siedzę w pracy bo przynajmniej na Tuśkę nie prycham:tak: a pod kocyk zaraz chyba znów sie zaszyję;-)
oj kochana kuruj się, a tak na marginesie to mnie też cos bierze, zawsze kiedy mnie podniebienie i uszy swędzą oznacza to, że katar przyjdzie no i dzis w nocy juz był kork w nochalu:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: też leczę się Fervexem:tak:

Noc cudna, tfu, tfuuuuuuuuu by nie zapeszyć, mały znów spał do samego końca u siebie, nawet kiedy Maje zabrałam rano do naszego pokoju by ja ubrać, spał twardo............... obudził sie po 7:15:tak::-):-):-) Może to zwiastun juz czegoś dobrego w jego spaniu............. oby:tak::tak::tak:
Kaszle sporadycznie, w nocy ani razu............... gorączki niet, ..................... :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry