Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
wypiłam wypiłam ale właśnie zrobiłam se zieloną herbatkęMonia, ja się przyłączę do kawki, ale pewnie już wypiłaś:-(
;-)A ja białą, bo kawy już 2 wypiłamale właśnie zrobiłam se ziekzieloną herbatkę;-)

ostatnio młodej coraz częściej się to zdaża
niestety ją rozłożyło tzn katar okropny i kaszel zapodałam już jej leki i jestem w ogromnym szoku bo mi dziecko wydoroślało
zero problemów z podaniem syropków i jeszcze by chciała a do tej pory zawsze odprawiała szopki
oj szkoda NaTALKI a kysz choróbsko a kysz!!!!Jestem i ja:-) ale też już po kawce bo M okupował kompa od rana a druga rzecz że pospałyśmy z Tuśką prawie do 10ostatnio młodej coraz częściej się to zdaża
niestety ją rozłożyło tzn katar okropny i kaszel zapodałam już jej leki i jestem w ogromnym szoku bo mi dziecko wydoroślało
zero problemów z podaniem syropków i jeszcze by chciała a do tej pory zawsze odprawiała szopki
Monia fajna ta tapeta:-)

ja tez już 2 wypiłamA ja białą, bo kawy już 2 wypiłam![]()

a białej herbaty jeszcze nie piłam dobra jest???Podobna w smaku do zielonej. Mi też się ta tapeta podobaja białej herbaty jeszcze nie piłam dobra jest???
:-)więc kupie i spróbujęPodobna w smaku do zielonej. Mi też się ta tapeta podoba:-)
a do tej tapety to mysle żeby pozostałe ściany pomalowac na delikatny fiolet co myślicie będzie pasowac???