• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Wrześniówkowe mamy

czesc dziewczyny
Monia u mnie tez tak czasami nie pokazuje ze laduje a laduje:-DMasz zawalony komputer(jak ja) i sie zawiesza.U mnie jeszcze czesto zegar sie zawiesza:eek:

A tak pozatym to u nas chorobowo.Angelinka juz dochodzi do zdrowia a teraz ja i mezus zdychamy

reklama
Ja tez powinnam uporzatkowac dyski i zdefragmentowac a zabieram sie do tego jak pies do jeza:sorry:
EDIT Monia wlasnie przegladam Twojego chomiczka bo szukam jakiejs polskiej komedii i w miare nowej.Moze znasz jakas?

Ostatnia edycja:
gdzie się wszystkie podziały:szok::szok::szok:śpicie jeszcze??????
dochodzimy do siebie:tak:
Mam kawke,jemy sniadanko,tzn. mlody ser zjada z chleba:eek: i nic mi sie nie chce. Nie mam pomyslu co na obiad,a S bedzie wiec nalesniki nie przejda:confused2:
ja teraz też mam kawkę, ciasto i farbe na włosach

Jestem i ja:-) ale też już po kawce bo M okupował kompa od rana a druga rzecz że pospałyśmy z Tuśką prawie do 10:szok: ostatnio młodej coraz częściej się to zdaża:tak: niestety ją rozłożyło tzn katar okropny i kaszel zapodałam już jej leki i jestem w ogromnym szoku bo mi dziecko wydoroślało:szok: zero problemów z podaniem syropków i jeszcze by chciała a do tej pory zawsze odprawiała szopki:crazy:
Monia fajna ta tapeta:-)
mojemu małemu też coraz częściej, dziś obudził sie o 8:40:szok::szok::szok::szok::szok::szok:

Zdrówka dla Natki:tak:
oj szkoda NaTALKI a kysz choróbsko a kysz!!!!
fajnie że tapeta się podoba jeszcze kilka tak pozytywnych opini na jej temat i wtedy juz będę pewna na 100%:cool2::-p
moje zdanie juz znasz:tak:
Ja tez powinnam uporzatkowac dyski i zdefragmentowac a zabieram sie do tego jak pies do jeza:sorry:

Witaj Gabids dawno Cie u nas nie było a jak jesteś to tylko wpadasz na jakiegos małego posta:sorry:

Agulka no rzeczywiscie wpadam jak po ogien tylko.Postaram sie poprawic i udzielac sie jak dawniej.:tak:
Od wrzesnia mielismy sporo spraw ktore zwalily nam sie na glowe teraz juz wychodzimy na prosta wiec postaram sie opisywac co u nas ciekawego.
i juz zaczynam od najwazniejszego newsa:-)
od 4 stycznia Angelina idzie do przedszkola.

Monia tak polska komedia

Agulka no rzeczywiscie wpadam jak po ogien tylko.Postaram sie poprawic i udzielac sie jak dawniej.:tak:
Od wrzesnia mielismy sporo spraw ktore zwalily nam sie na glowe teraz juz wychodzimy na prosta wiec postaram sie opisywac co u nas ciekawego.
i juz zaczynam od najwazniejszego newsa:-)
od 4 stycznia Angelina idzie do przedszkola.

Monia tak polska komedia
no to czegoś poszukam:tak:;-)

Kurcze nazbierałam całą górę prasowania a jak teraz na nią patrze to aż słabo mi się robi:eek: a następne pranie kręci się w automacie:sorry: muszę się wziąć za robotę a jakoś mi weny brak:zawstydzona/y: Tuśka leży i ogląda bajkę pod kocykiem:-)

reklama
Anetasa schowaj to pranie do szafy to nie bedzie na Ciebie patrzylo:-p
Ja nigdy nie prasuje na zas tylko wtedy kiedy mi potrzeba a ze ostatnio czesciej chodze w dresach:sorry: to nie prasuje wogole(malzonek sam prasuje swoje koszule)

Ide zrobic obiadek-kurczaka bazyliowo-cytrynowego.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry