Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie nie przyjezdzam niestety.I w tym roku chyba nie przyjade bo brat meza bierze slub i musimy jechac do Indii a to ogromne koszty biletow dla naszej rodzinki i jeszcze dac na prezent i pobyt tam.A wiadomo ze nie bedziemy siedziec w domu tylko zwiedzac.Witaj. Brakowało nam Ciebie. No i trzymamy kciuki za nowego przedszkolaka.
Przyjeżdżasz na święta do PL?
Nie ogladalam a masz na chomiku?Gabids ,,Miłośc na wybiegu" albo ,,idealny facet dla mojej dziewczyny " widziałas?
Szkoda:-(Nie nie przyjezdzam niestety.I w tym roku chyba nie przyjade
Miłośc na wybiegu jest na pierwszej stronie a idealny facet.... na drugiej w głównym folderze monia_l;-)Nie nie przyjezdzam niestety.I w tym roku chyba nie przyjade bo brat meza bierze slub i musimy jechac do Indii a to ogromne koszty biletow dla naszej rodzinki i jeszcze dac na prezent i pobyt tam.A wiadomo ze nie bedziemy siedziec w domu tylko zwiedzac.
Nie ogladalam a masz na chomiku?

Ale nigdy nie wiadomo w ostatnie wakacje tez mialam nie jechac a bylam w polsce.Zobaczymy moze sie udaSzkoda:-(

GAbits kurcze ślub w Indii zazdroszczę, ja oglądam czasem boliwoodski ( czy jak to tam się pisze) i mi sie podoba, te tańce...itp... jak w bajce.
Adaś chyba dzis nie usnie, kręci sie od pól gdoziny w łózku i nie widu, by chciał spac.
Kurcze nie wiem czy juz zmyc farbę
bo meza rodzina to katolicy ale panna mloda jest muzulmanka wiec moze bedzie jakas niespodzianka
oglądałam go ale jak dlamnie to taki sobieMonia a ten film lekcja pana kuki to dobry? bo lubie Karolaka;-)
myślałam że będzie lepszy............