Aneta co za sceny robiła Natalka???
lepiej nie pytaj

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Aneta co za sceny robiła Natalka???
lepiej nie pytajnormalnie zachowała sie dziś jak żywy przykład najgorszego bachora z super niani
ja w życiu bym się nie spodziewała że ją na coś takiego stać
byłyśmy u nas w kiosku który jest zarazem pocztą;-) bo wysyłałam paczki z allegro;-) i młoda zobaczyła gazetkę z myszką miki i oznajmiła, że ją chcę ja jej na to, że nie mam teraz tyle pieniężkó i przyjdziemy po nią jutro ( bo naprawdę wrzuciłam tylko do kieszeni 15zł żeby nie brać torebki) niby było ok ale jak tylko chciałam wyjść ona udeżyła w histerię
siłą ją z tego kiosku zabrałam a ona jeszcze sie uwiesiła na drzwiach
stanęłam i powioedziałam jej tylko ze bardzo brzydko się zachowuje i jest mi przykro i jeśli tak będzie robić to jutro jej tej gazetki nie kupię
a ona zaczęła wrzeszczeć, piszczeć w niebogłosy
wszyxscy się na nas gapili więc jej powiedziałam, że jak chce sobie pokrzyczeć to proszę bardzo ale ja dę dalej więc zabiegła mi drogę i zaczęła mnie bić po nogach i krzyczeć wlacaj ja chce miki
myślałam że zwariuje. Wstyd na całą ulice ale jakoś ze spokojem przetrwałam i się nie poddałam choć w sumie stykło by mi na tą gazete
![]()
Gdzie tym razem planujecie?