Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Majandra super prezentMuszę się pochwalić. Dostałam taki aparat od męża na urodziny: FUJI FinePix S1500 SUPERZOOM 12x ***NOWY*** (954812596) - Aukcje internetowe Allegro
:-):-):-)Muszę się pochwalić. Dostałam taki aparat od męża na urodziny: FUJI FinePix S1500 SUPERZOOM 12x ***NOWY*** (954812596) - Aukcje internetowe Allegro
Adas też szaleje na jak on to mówi; hulajnoganoga.......Mateusz dziś w Auchanie dorwał hulajnogę jeździł i wołał brum brumchyba na wiosne kupimy mu hulajnogę bo bardzo dobrze mu to szło
![]()

. Grunt że jest................ bylismy też u stolarza i schody czyli model i kolor wybraliśmy.......... w gazwoni tez sprawy pozałatwiane, najprawdopodobniej po niedzieli podłączą do domku................ ogólnie spokoj tylko dzieci mnie wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
a kupując też zastanawiałam się czy nie będzie za dorosły dla niej ale nie okazał się .Na początku miała problemy z zajarzeniem jak pedałowac ale do tygodnia juz ładnie śmigała a Mateusza uczyłam przez lato i tteraz mu nawet nie trzeba było przypominac jak się jeździ