reklama
No dziewczyny Wasze maluchy mają poważne rowerki, moje dziecie ma jeszcze ten co dostał od mojej mamy na roczek. I na razie musi mu taki wystarczyć.
Asia zawsze jest tak, że jak zaczynamy osiągać wybrany cel zazwyczaj narzekamy, że zbyt wolno zbliżamy się do celu. Więc musisz wrzucić na luz i spojrzeć ze strony Julki, że to dla niej ogromny postęp od przeraźliwego strachu do siadania.
Asia zawsze jest tak, że jak zaczynamy osiągać wybrany cel zazwyczaj narzekamy, że zbyt wolno zbliżamy się do celu. Więc musisz wrzucić na luz i spojrzeć ze strony Julki, że to dla niej ogromny postęp od przeraźliwego strachu do siadania.
monia_l
Wrześniowe mamy'07
Majandra super prezentMuszę się pochwalić. Dostałam taki aparat od męża na urodziny: FUJI FinePix S1500 SUPERZOOM 12x ***NOWY*** (954812596) - Aukcje internetowe Allegro

Muszę się pochwalić. Dostałam taki aparat od męża na urodziny: FUJI FinePix S1500 SUPERZOOM 12x ***NOWY*** (954812596) - Aukcje internetowe Allegro
No no mąż się postarał :-)
Adas też szaleje na jak on to mówi; hulajnoganoga.......Mateusz dziś w Auchanie dorwał hulajnogę jeździł i wołał brum brumchyba na wiosne kupimy mu hulajnogę bo bardzo dobrze mu to szło
![]()
Asia rzeczywiście kup taki jak Monia pokazywała, my mamy taki jak Majandra pokazywała po Mai ......... szybko dzieci na nim sie ucza jeździć, kupiłabym nowy, ale.................

Majandra męzus sie postarał. Ja za to dzis dostałam od swopjego nowy telefonik.............. napaliłam sie na inny, ale dopłata 150zł + 5tyś punktów mi sie nie usmiechała, więc tylko punkty straciliśmy i 1zł....
Mozaika częściowo jest............. ale historia z nia była

reklama
monia_l
Wrześniowe mamy'07
Asia to był też pierwszy rowerek Oli prędzej na innym nie jeździła
a kupując też zastanawiałam się czy nie będzie za dorosły dla niej ale nie okazał się .Na początku miała problemy z zajarzeniem jak pedałowac ale do tygodnia juz ładnie śmigała a Mateusza uczyłam przez lato i tteraz mu nawet nie trzeba było przypominac jak się jeździ

Podziel się: