reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Justyna nie pytałam się o nic. Pierwszy dzień i być może ostatni to nie wyskakiwałam z pytaniami bo wyglądałoby to dziwnie. Więc nie wiem czy mają jakieś zmieny czy dni wolne. Ale wątpie.

Rodzinki niestety się nie wybiera :sorry2: i chyba to jest najgorsze!!!

Agulka i mnie się ta robota nie widzi :no: wole siedzieć w domu niż być w nim gościem i oglądać dziecko jak się budzi i idzie spać.

Czekamy na zdjęcia końcowe, choć i tak już mogę napisać z tego co widziałam na zdjęciach, że łazienkę będziesz miała PIĘKNĄ!!!

Anetko dobrze, że masz w rodzinie takie wtyki i czasem takie spowiadanie się synków do mamusi może być przydatne. Wczoraj kiedy przyszłam z pracy nic teściowej nie mówiłam a dziś słyszę kiedy wyszłam z pokoju jak teściowa opowiada jakie warunki bym miała w pracy :wściekła/y: już wczoraj synuś mamusi poleciał się wyspowiadać co i jak bo pewnie ciekawość by ją zeżarła od środka :wściekła/y: grrrr

Witam się i ja:-) słoneczko pięknie świeci więc pewnie zaliczymy z Tuśką przedpołudniowy spacerek:tak:

Anetko dobrze, że masz w rodzinie takie wtyki i czasem takie spowiadanie się synków do mamusi może być przydatne. Wczoraj kiedy przyszłam z pracy nic teściowej nie mówiłam a dziś słyszę kiedy wyszłam z pokoju jak teściowa opowiada jakie warunki bym miała w pracy :wściekła/y: już wczoraj synuś mamusi poleciał się wyspowiadać co i jak bo pewnie ciekawość by ją zeżarła od środka :wściekła/y: grrrr

Nie gniewaj się ale w tym wypadku wogóle nie postrzegałabym tego jako spowiadanie sie matce:no: poprostu normalna rozmowa :tak:Zresztą to czy Tuśka pójdzie do przedszkola czy nie też dotyczy babci więc nie widzę powodu aby nie mieli o tym rozmawiać;-)

Witam.

Co do pracy w sklepie, to mi nie przeszkadza, ale wolałabym więcej zarabiać. Kiedyś miałam większe ambicje zawodowe, ale teraz już mi tak nie zależy. Choć nie wiem, jak to będzie,jak w końcu mgr obronię. Może będę szukać czegoś, gdzie ten papierek mi się przyda. Się zobaczy w przyszłości.
Kasiu, na Twoim miejscu bym nie narzekała. Jeśli by mnie chcieli, brałabym pracę, póki jest. Większość rodziców tak pracuje i jakoś dają radę. Poza tym, tak jak Justyna pisała, na pewno są zmiany i dni wolne. Wszystko da się pogodzić, ale trzeba najpierw spróbować.

Witam i znikam idę coś porobic:tak:

to tak jak ja......................... kawke wypiłam, przeczytałam wszytko, zupka sie pliuska, na dworze nie pada i jest 8 stopni na plusie, choć brak słoneczka...................

Maja dziś wstała z okropnym kaszlem , zajrzałam jej do paszczki a tam :CZERWONO.......... dobrze że dziś po obiadku wizyta z wynikami to przy okazji ją obluka............. posżła do przedszkola, bo ubrała się sama a jakbym powiedział, że zostaje w domu to byłby ryk na cała mieścinę............... Jutro prawdopodobnie zostanie w domu................. ale wolałabym aby Adasie nie zarazzła.......wiem że nieuniknione

Kasia troche sie dziwie,ze nie dopytalas o tak wazne kwestie. Jesli by przyjeli Ci to chyba nie poszlabys zapieprzac po 9 godzin za 1000zl? Przecierz Ty tez mozesz sie rozmyslic jesli warunki nie odpowiadaja,a jakie sa to nie wiesz.
Aneta ciekawa jestem jak gosc
U nas tez ladnie,tzn. cieplo,bo slonca nie ma. Zgapilam sie i moglam w Mogilnie ptasie mleczko kupic,bo tesciu jutro ma imieniny,a u nas na wsi nie ma. Wystawilam wczoraj S garnitur slubny, zobaczymy,moze pojdzie. 1 kiedys sprzedalam.
Czy ktoras z Was urzywa photoshopa?

Znowu mi dziecko uprowadzili;-)

Aneta ciekawa jestem jak gosc
U nas tez ladnie,tzn. cieplo,bo slonca nie ma. Zgapilam sie i moglam w Mogilnie ptasie mleczko kupic,bo tesciu jutro ma imieniny,a u nas na wsi nie ma. Wystawilam wczoraj S garnitur slubny, zobaczymy,moze pojdzie. 1 kiedys sprzedalam.

Ja nie używam:no: za cieńka jestem w te sprawy:sorry2: a o jakiego gościa Ci chodzi?:baffled:

witam!!!

my wszystkie trzy juz po kawce;-)
teraz babcia z niunia szaleja, a ja...

wybralysmy sie na spacer, zeby zpalacic podatek. wychodzimy z domu, a tu pokrapuje deszczyk:baffled: no to postalysmy chwilke na dworze i do domu:baffled:
spiaca poogda dzis. pochmurno i mokro. a P byl na Slasku i mowil, ze tak +10st i sloneczko:blink:

Żałuje, że zawracałam babie głowe.

zalowalabys, gdybys nie sprobowala. a w ten sposob to nic straconego i o jedno doswiadczenie jestes bogatsza:tak:

Donkat mam nadzieje ze gorączka juz sie nie pojawi :)

wlasnie wczoraj poznym popoludniem sie pojawila:wściekła/y:o tej samej porze co poprzedniego dnia. juz bylam zdecydowana isc dzis do lekarza, ale w nocy i do teraz spokojniutko. zadnej goraczki, niunka zadowolona. czekam wiec co bedzie dalej:sorry2:

w niedizele planujemy jechac do Lublina na urodzinki P chrzesnika, ciekawe, czy niunka juz calkowicie wydobrzeje

Wlasnie przyszlam z kawy urodzinowej i kurna musze sie napic,bo wkurzylam sie tylko. Okazalo sie,ze klamia mnie w zywe oczy i to w blachych sprawach. Wkurzylam sie i poszlam sobie do chlopakow do pokoiku zeby na tych zaklamancow nie patrzec,a przynajmniej jak wyszlam to mogli sobie pociuciac zciszonymi glosami. Kutafony zasrane. S nawet nie mam co sie zalic,bo powie,ze wydziwiam

to oni nie dosc, ze sa nie fair, to jeszcze malo kulturalni, ze nie umieja tych swoich plotek i knowan sprytnie ukryc:dry:

Donus cieszę się, że mamę masz u siebie i że niunia lepiej............... nie odpisałam na smska, bo normalnie nie usłyszałam , zajarzyłam dopiero po 11:sorry2:.Sorki.
W Pile dziś odbieralismy kabine prysznicowa, J był w serwisie autem firmowym więc była okazja zaoszczędzić 120zł na przesyłce kurierskiej.............. przy okazji szwagierkę odwiedziliśmy i Adaś ładnie bawił sie z Robercikiem 3 mce starszym kuzynem

dzieki:-)

120zl droga nie chodzi, wiec fajnie, ze Wam sie udalo zaoszczedzic:tak:

oki to będe pokazywac po kolei wykończone pomieszczenia:-):-):-) Przed Świętami pokaże górną łazienke w całej okazałości:sorry2:

o taaaaaaaaaaaaak! mnie sie te plytki baaaardzo podobaja i jestem juz ciekawa efektu koncowego:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::-)

Maja dziś wstała z okropnym kaszlem , zajrzałam jej do paszczki a tam :CZERWONO.......... dobrze że dziś po obiadku wizyta z wynikami to przy okazji ją obluka............. posżła do przedszkola, bo ubrała się sama a jakbym powiedział, że zostaje w domu to byłby ryk na cała mieścinę............... Jutro prawdopodobnie zostanie w domu................. ale wolałabym aby Adasie nie zarazzła.......wiem że nieuniknione

oj, te wirusy teraz szaleja jak wsciekle:wściekła/y: moze szybka reakcja pozwoli na wygonienie chorobska

Wystawilam wczoraj S garnitur slubny, zobaczymy,moze pojdzie. 1 kiedys sprzedalam.

z pierwszego slubu?;-):-D:-D
nie uzywam

reklama
z pierwszego slubu?;-):-D:-D
nie uzywam

nie z pierwzego tylko S miał garnitury do jednego, ale często się przebierał...........
Na zdjęcia inny, na błogosławieństwo inny, do Kościoła inny, do północy inny i po północy też inny........................ na poprawiny inny......... wychodzi, że miał ich 6 ;-):-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Donus oby mała wydobrzała........... mojemu małemu w końcu zaczyna się ujawniać pierwsza piątka, nie widać, ale czuć kiełek pod dziąsłem

Do góry