Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
to za 2 tygodnie bedziesz miala ospe u siebie, bo 2 tygodnie sie wyklowa i jesli Ola i Mateusz zlapali to juz zarazajaprzed chwilą dzwoniła mama że Olivia córka brata ma ospę a my byliśmy u nich w sobotę .Jakie jest prawdopodobieństwo że moje dzieciaczki mogły się zarazic???
mama juz lepiej ale dalej ją boli:-(
to za 2 tygodnie bedziesz miala ospe u siebie, bo 2 tygodnie sie wyklowa i jesli Ola i Mateusz zlapali to juz zarazaja

akurat jak juz wiosna przyjdzie

a jeszcze dzisiaj byłam z nimi u koleżanki i co ma 2 dzieci w wieku moich i był tam jeszcze chłopczyk rok starszy od Mateusza
Nogi mi właża do tyłka!!!! Cały czas na nogach nie można sobie usiąść bo trzeba ciągle coś robić coś przestawiać!!!!

Nie wiem czy chce tam pracować godziny od 9 do 18 
cały dzień!!!
może pora na próbe generalną????
akurat jak juz wiosna przyjdzie
a jeszcze dzisiaj byłam z nimi u koleżanki i co ma 2 dzieci w wieku moich i był tam jeszcze chłopczyk rok starszy od Mateusza
![]()
No to jestem ...... kurna po co zakładałam szpilki!!!!!Nogi mi właża do tyłka!!!! Cały czas na nogach nie można sobie usiąść bo trzeba ciągle coś robić coś przestawiać!!!!
Nie wiem czy chce tam pracować godziny od 9 do 18
cały dzień!!!

dlatego własnie ja sobie nie wyobrażam pracy w sklepie chociaż z tego co widzę po dziewczynach pracujących w drogerii to one jakoś tam sie zmieniają raz jedna raz druga ma wolne
wiec może za nim podejmiesz ostateczną decyzję to porozmawiaj jak to dokładnie godzinowo ma wyglądać;-) zresztą to twój tron:-) a co do rezygnacji z pampka na noc to wolę jednak poczekać
Anetko super wieści z przedszkolem![]()
Aneta suuuuper - zazdroszcze![]()
ale po cichu mam nadzieję, że uda sie to załatwić
tylko jakoś tak mi z tym dziwnie bo znów sie przekonuje że bez znajomości ani rusz
chociaż też nie ma co filozofować bo przecież i bez znajomości może by ją przyjęli