reklama
Witam sie i ja:-) niewyspana jak szlak
wczoraj późno poszłam spać a dziś Tuśka mi zrobiła pobudkę przed 6
wysikała się i poszła dalej spać a ja już zasnąć nie mogłam
zresztą za niecałą godzinkę i tak musiałam wstawać. Ale teraz najchętniej bym się położyła spać
Donkat jak tam dziś Julitka?
Kasiu kciukasy mocno zaciśnięte
kop na szczęście i powodzenia:-)

Donkat jak tam dziś Julitka?
Kasiu kciukasy mocno zaciśnięte

majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
Witam. Niewyspana jestem, bo za długo wczoraj z książką siedziałam.
monia_l
Wrześniowe mamy'07
przecież i Ty i M pracujecie więc nie powinno byc problemu.........Moniu o 6 jak sikała był suchy:-) jestem dobrej myśli ale jeszcze trochę zaczekamykurcze robi sie problem z przedszkolem
i coś czuje że jednak się młoda nie dostanie
![]()
majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
Aneta, ale chcecie ją zapisać do państwowego czy prywatnego?
Do państwowego zresztą prywatne są u nas tylko 2 i trzeba płacić 2 razy wiecej niż za państwowe
a w sumie nie mam presji że mała musi iść bo nie ma się nią kto zająć więc jeśli sie nie dostanie to tragedii nie będzie
ale chciałabym żeby poszła jednak do dzieci no i nie wspomnę że ona też bardzo chce i zazdrości Szymkowi że on już chodzi

reklama
doskonale rozumiem Twoje obawy Aneta, my też obydwoje pracujemy a i tak jestem cała w stresie czy mała sie dostanie... w moim przypadku przy 2 dziecku było by to idealne rozwiązanie... u nas w Zielonej zrobili tak głupio ze przedszkola panstwowe od godz 8 do godz 13 sa za darmo za kazda kolejna godz doda=tkowo placi sie 2 zl, stawka żywieniowa wynosi 4,5.... prywatne kosztuje ponad 500zl...
Podziel się: