Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Donkat Jula tez nigdy nie miała gorączki ale ja chyba podałabym jeszcze jedną dawkę....
Kasiu ja tez bym sie denerwowała ale pamiętaj że nie masz nic do stracenia![]()
Donkat a jak teraz jest???? Spadła???? Ja czekałabym ok pół godziny. Zrób jej może kompres z wody z octem to również wpływa na spadek temperaturya jak jej katarek????

Jak podałaś o 17, to już dawno powinna spaść. Nie ma czegoś takiego jak niepodleganie pod kasę chorych. Zwłaszcza w takim przypadku. Mój mąż "swoją" kasę chorych ma pod Łodzią, ale bez problemów do lekarzy chodzi tu.

dobrze dziewczyny ze mnie poprawiłyście.... kurcze nawet takich rzeczy nie weimale nigdy nie podawałam nurofenu....

miał małe załamanie po 18 i spadł z łózka, był wielki huk i ryk i wstrzymanie oddechu, ale za chwilkę się ocknął................. serce miałam w dupie, ale już spoko.Agulka i jak padł już Adaś???? No wyniki super, że ok :-) a z tymi kupami to pojechał![]()
a mógłby jutro pospać rano i nie będzie mu dane.......... przed 8 musimy być w Pile, więc wyjeżdzamy o 6:40
no ja również miałabym serce w tyłku po czymś takim. Kuba też ostatnio spadł z Naszego łóżka podczas drzemki :-) ale to raczej było komiczne bo jak spadał to się obudził i upadł na siedzaco na tyłek i powiedział przestraszony "spadłem" :-( i podkówke zrobił.