reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Justyna to życzę Ci żeby chociaż Twój Mati się dostał -trzymam kciuki
Nuśka a jak Igorek dostał się?pewnie tak bo Wy oboje pracujecie....
czyli z tego wyniknie że mój Mateusz jako jedyny z wrześniaków nie będzie chodził do przedszkola.............

czuję się wywołana, Majandra ;-)
jestem, żyjemy jakoś. ciągle jakieś choroby, mnie masakrycznie boli gardło, chłopcy kaszlą, w święta zaliczyliśmy wirusa żołądkowego (ja i chłopcy), kroplówkę w szpitalu (Wojtek), a na dobitkę wczoraj pochowaliśmy moją kochaną babcię.
brzmi pesymistycznie, ale nie jest źle, już teraz pójdzie ku lepszemu. ja mam mega dużo pracy - nawet teraz siedzę i tłumaczę - tylko zrobiłam 5 minut przerwy i zajrzałam na bb ;-)

Monia, a co do przedszkola, to my się dowiemy dopiero 10 maja. Przykro mi, że Mateusz się nie dostał. Sprawdź jakieś domy kultury w pobliżu czy nie prowadzą zajęć dla dzieci. U nas jest takie mini przedszkole 4-godzinne, bez jedzenia, ale zawsze coś.

Doti przykro mi z powodu babci:-(a Wam życzę dużo zdrówka żebyście już mniej chorowali a najlepiej wcale:tak:a i staraj się robic częściej przerwy na BB;-)
jeśli chodzi o zajęcia w domu kultury to we wsi obok wiem że są tańce i zajęcia plastyczne ale ani jedno ani drugie Mateusza nie zainteresuje a takiego mini-przedszkola to u nas niestety nie ma:no:no coż pójdzie do przedszkola dopiero jak już będzie musiał isć czyli jako 5 latek a tymczasem dalej będzie siedzieć w domu z mamusią

No dobra, suwaczki zmienione, trochę porządku w końcu ;-)

Monia, nie obiecam, że będę częściej wpadać. Jeżeli już to na zamknięty. Coraz bardziej jestem sceptyczna do udzielania się publicznie w sieci. Nie chcę być za bardzo dla wszystkich transparentna. ;-)

witam!

ale mi niunka z rana podniosla cisnienie! nie dosc, ze nie chciala wczoraj szybko zasnac i dzis ledwo ja dobudzilam, to byal awantura, bo nie cche spodni tylko sukienke!!!! rety, nigdy sukienki nie chciala!!! tlum,aczylam jej, ze wlasnie powiesilam pranie i wszystkie ladne rajtuzki sie susza, to nie mogla zrozumiec tylko darla japke!!!!!!!!!!!!!!

dzis mam zamiar isc na aerobik

wczoraj mielismy przedszkole an podworku:4dzieci. az mi dziwnie to nasze podworko wygladalo, bo w kazdym rogu cos sie dzialo-ahaha!

zła jestem:wściekła/y:Mateusz nie dostał się do przedszkola a Ola będzie w grupie popołudniowej od 13-18:wściekła/y:

oj Monia, bidulko, cos nie macie szczescia do tego przedszkola :(

Witam i ja poświątecznie.
Normalnie ten tydzień jest masakryczny- po świętach i przed ' świętami" nie mogę się wbić w rytm pracy, a czas mi przelatuje dosłownie przed nosem. I mam wrazenie, ze wszytsko robie jakoś z automatu, bezmyślnie:zawstydzona/y:
Poza tym mam niania mojej Majuchy wylądowała na święta w szpitalu i teraz teściówka pilnuje mi Nelki- co nie jest moim szczytem marzeń ale cóż...A na dokąłdke w sobote idziemy na wesele i teraz plany poszły z dymem bo babcia nie da rady z małą pół dnia i nockę wysiedzieć, a całe weselisko z małą odpada.:-(
No i co najważniejsze w końcu tatuśko (M) przyjedzie:cool2: bo święta spędził w drodze do Belgii
Teraz zmykam do moich projektów
Ps. u nas tez jeszcze nic nie wiadomo na temat przedszkola
Buziole

reklama
Witam się o poranku:-) z kawką oczywiście;-) dziś zaprowadziłam młodą do przedszkola bo M rano jechała do Świdnicy. Trzymajcie kciuki, bo to już chyba ostatnia deska ratunku, zeby nasze auto odzyskało swoją moc:wściekła/y: jeśli ten gościu nie pomoże to chyba spuścimy mietka z twierdzy:wściekła/y::-D Tuśka wychodząc wczoraj z przedszkola zaliczyła wywrotkę i walnęła buzią o drzwi:-( jakoś tak niefortunnie, że rozwaliła sobie pod okiem:-( krew się lała i ogólnie martwi mnie że jak się zrobi strup to ta moja mała łajza zacznie drapać i może zostać blizna:sorry2: więc chodzę za nią i ją katuje, żeby nie ruszała to szybciej się zagoi:sorry2: z radosnych wieści to młoda wczoraj przyniosła z przedszkola bilet do cyrku i wybierają się z M w sobotę;-) u nas jeszcze nie wiadomo co z przyjęcfiami do przedszkoli:no: ale mam nadzieję, ze świnie nie będą i Tuśka dalej będzie chodzić;-)
Gagulec dużo zdrówka dla dzieciaczków:tak: a czemu niania zrezygnowała?
Doti bardzo mi przykro z powodu babci:-( i Wam również dużo zdróweczka życzę:-)
Monia kurcze szkoda, ze Mati się nie dostał:-( a godziny Oli pozostawie bez komantarza:angry:

Do góry