Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja w Ciebie wierzę i mocno zaciskam kciukasy:-)
do M przylazł kolega i nie wie kiedy ma wyjść
ja już wykąpana a on ma to w dupie zaraz zabieram się za pazury u nóg i jak skończę a on dalej będzie kwitł to go chyba wyproszę
no i dotarło do mnie, że nie mam nic na poprawiny
a kasą na extra wydatki teznie śmierdzę
i nie wiem co teraz
chyba przyjdzie mi przyłożyć się w sypialni co by jakiś gratis wyrwać;-)
Majandra dasz radęja w Ciebie wierzę i mocno zaciskam kciukasy:-)
Ale do grona złych też się przyłąnczamdo M przylazł kolega i nie wie kiedy ma wyjść
ja już wykąpana a on ma to w dupie zaraz zabieram się za pazury u nóg i jak skończę a on dalej będzie kwitł to go chyba wyproszę
no i dotarło do mnie, że nie mam nic na poprawiny
a kasą na extra wydatki teznie śmierdzę
i nie wiem co teraz
chyba przyjdzie mi przyłożyć się w sypialni co by jakiś gratis wyrwać;-)
![]()

Dzień dobry:-):-):-):-):-):-):-)
Mam pracę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-):-):-):-):-):-):-):-) tak, Justyna w moim starym miejscu pracy, ale już nie na zastępstwo, nie na umowe zlecenie tylko na normalna umowę o pracę- na początek na 3 miesiące, później dalej :-):-):-)
Jeju jak się cieszę![]()
Witam,
cos mnie biodro dzis rwie-starzeje sie, czy co???????????
Jestem po rozmowie, zobaczymy co z tego wyjdzie, najpóxniej za 2 tygodnie ktoś juz ma pracowac.
buuuuuuuuuuu ale mi dziś Mateusz dał popalic normalnie mały szatan byliśmy w kościele bo była msza z wujka D i musiałam w połowie mszy wyjśc a przed kościołem wcale nie był lepszy ...mówię mu
-uspokój się
a on do mnie
-to ty się uspokój
-będziesz miał w domu karę
-to ty będziesz miała karę
jak go wziełam na ręce bo uciekał to on na cały głos
-puśc mnie ,ała boli mnie ,puśc ała...........
normalnie wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Szalona o 2.30 nie opłacało się isc spać to o której Ty wstajesz rano codziennie????ja również
a tak wogóle to witam pięknia pogoda wreszcie jest:-):-):-)pitoma już trochę jestem nie spię od 2.30 bo w nocy D wiózł mojego brata i bratową na lotnisko i przyjechali o 2.30 w nocy wypili na szybkiego kawę D ich zawiózł a ja stwierdziłam ze nie opłaca się iśc spaci najpierw pooglądałam Tv a później wysprzątałam dom