Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Agus, wyobrazam sobie maje ajko akrobatke.z reszta, dla niej kazde zajecie jest odpowiednie-bylyby na scenie
To Ty juz bedziesz poważną mamą majac pierwszoklasistke;-)
Kasia sie kiedys pojawila i zniknela![]()
wczoraj były pokazy umiejętności i niczym one sie nie rózniły od tych które Maja juz potrafii, więc obawiam sie że po roku by jej sie to znudziło, ciągłe przewroty, szpagaty, mostki czy gwiazdy.

trochę się pomęczymy aleza to będziemy mieli piękną nową drogę:-)no i cały tydzień będę miała spokój bo wiem że nikt do nas nie przyjedzie bo nie ma jak więc nie muszę obawiac sie niespodziewanych gości

i sama nie wiem czy się cieszyć czy nie
ale jeszcze mnie pocieszają, ze wysyp może nastąpić nawet do 3 tygodni;-)
nie poinformowała mnie że można wyrwać w tym tygodniu spełniając śmieszne warunki garnek za 99zł którego cena katologowa jest 890zł
dowiedziałam się o tym przez przypadek w sobotę a do tej krowy nie szło się dodzwonić żeby dopytać o szczegóły
i musiałam dzwonić do innej menagerki żeby się o wszystko dowiedzieć;-)
ale chyba raczej mało prawdopodobne
a co do tego garnka to nie tak że ona sama go zgarnęła, bo trzeba złożyć zamówienie na 600zł żeby można go było kupić i dotyczy to każdej gospodyni prezentacji takze każdy moze go zdobyć
tylko oczywiście francy nie chce sie podzwonić