justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
Aga ale "fankju" (fuck you) a to wykropkowane to h*j Wczoraj do dziadka tak powiedzial

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

Aga ale "fankju" (fuck you) a to wykropkowane to h*j Wczoraj do dziadka tak powiedzial![]()

to mój na razie wyskoczył a kurde molek;-) i choler.a
mój też właśnie pisze żebyśmy jutro pojechali na groby zobaczyć czy czysto i sie złości bo mu powiedziałam ,że ja nie wiem bo jak tato dziś zostanie w szpitalu to ja chcę do ojca, ale na pytanie czemu sam dzisiaj nie pojedzie skoro i tak siedzi w domu to mu sie nie chce
Witam.
Kasa dotarła, naroznik stoi:-)
pokaż
Miałam własnie dziś Was pytać o te ubieranie, ja młodego puszczam w dresach takich z meszkiem od środka, ale wydaje mi sie że ciut za zimno, ale za to w przedszkolu gdybym ubrała mu ( chłopięce leginsy- tak Adas na nie mówi;-)) to pewnie by był zgrzany.
U nas w przedszkolu też upał. Wczoraj widziała to niektórzy w krótkich rękawkach biegały więc tylko mogę ubierać na cebulkę.
Iza ja słyszałam o tym programie......... u nas Adaś był w tych lepszychgratki dla Omara
Dzięki i wzajemniewiesz coś więcej o tym programie? przynajmniej nazwę żebym mogła znaleźć coś w necie
Z pokolenia na pokolenie... historia rodziny jest bardzo długa niestety na mnie się kończy. Oczywiście tradycję i kulturę będziemy kultywować i ja już o ty zadbamIza!!! ale mnie zaintrygowalas TATARKA?? Ale ze jak? z pokolenia na pokolenie? To skąd sie wywodzi Twoja rodzina? Jakie to jest wyznanie? Napisz cos wiecej
niestety nazwisko zaginie. Szczerze mówiąc pisać mi się już nie chce. Nie ignoruję was, ale od szkoły podstawowej byłam tą która wzystkim tłumaczyła i opowiadała. Potem szkoła średnia i działalność w organizacji mniejszości tatarskiej, na studiach byłam wystawiana dla dziennikarzy, potem byłam przewodnikiem na szlaku tatarskim a na koniec byłam w zarządzie Związku naszej mniejszości. Dlatego zamiast opowiadać mogę podrzucic wam stronkę internetową gdzie jest wszystko opisane a od siebie to zapraszam na Podlasie to mogę zorganizować wycieczkę po meczetach i szlakiem tatarskim w połączeniu ze smakowaniem kuchni tatarskiej
będzie ciekawiej.Jeszcze o tych testach mialam napisac. U nas pani mowila,ze beda 2 razy testy opisowe, w kazdym polroczu i na zebraniu zapoznamy sie z wynikami
Moj syn poznal 2 nowe slowa "fankju" i ***duma mnie rozpiera
PPPPPPPPPPPPPprzypomniało mi się. Miałam pisac o Helloween ......... własnie przyniosłam dynie i muszę zupe jakąś zrobić, bo dziecki chcą wyciąć oczy itp...... a w środę będą wałzic po domach i ........... słodycze albo psikus;-):-):-)a ja mam sie głowić jak mam ich przebrać
![]()
Iza maoja Gocha mu te kalesony w przedszkolu przebiera na spodnie;-)

Ja własnie młodej już ubieram rajtuzy pod spód na wypadek gdyby przyszło im do głowy iśc na spacer;-) bo w dzień jednak zimno
Ależ mnie dziś J wnerwił.......... pozwolił Mai zagrac na telefonie a gdy młody to zoabczył ryk, że on tez chce......... więc dał mu drugi telefon......... i to wszytko 15min przed wyjściem, a gdzie śniadanie itp????// Jak kazałam mu zabrac telefony to wiadomo, wielki ryk........ czemu tak krótko, a Maja dłużej miała, a chce dokończyć............. itd, itp............. i jak sie tu nie wk***ć
/QUOTE]
zdrowka dla Adasia:-)
Julitka to jest "lewa" jesli chodzi o telefony. ona nie potrafi grac, nawet chyba nie wie, ze mamy jakies gry. nigdy jej nie pozwalalismy bawic sie telefonem i moze to stad wynika.
Kurna grzyb znowu wychodzi nam na scianie. Wczoraj odsunelismy szafe i komode, odkurzylam sciany, wypsikalam jakims ustrojstwem,a jak przyszlam z pracy to umylam sciany. Oczywiscie to wszelakie srodki sa na zasadzie wybielania, nie ma czegos na zwalczenie. Trzeba by oczyscic sciany do cegly i tam psikac i suszyc przez dlugi okres czasu
no wlasnie, to jest najgorsze.
Moj syn poznal 2 nowe slowa "fankju" i ***duma mnie rozpiera
ooo, niezle.
u nas króluje od jakiegos czasu: dupcia i fascynajcja czesciami ciala. rysuja: dupcię, cycki, siusiaka. podszkolila sie u swojego najlepszego kolegi. tlumaczylam, prosilam, wiedze, ze troche to przycichlo
PPPPPPPPPPPPPprzypomniało mi się. Miałam pisac o Helloween ......... własnie przyniosłam dynie i muszę zupe jakąś zrobić, bo dziecki chcą wyciąć oczy itp...... a w środę będą wałzic po domach i ........... słodycze albo psikus;-):-):-)a ja mam sie głowić jak mam ich przebrać
![]()
u Was jest ten zwyczaj?
jakos nie lubie tego.![]()
Szatnię mają przy drzwiach wyjściowych i takie zmiany spodni mi sie nie podobają bo niestety drzwi ciągle ktoś otwiera i zamyka i strasznie wieje. Stąd na cebulkę wolałabym ubierać. Poza tym znając życie pani nie dopilnuje żeby się dobrze ubrał. Wczoraj po powrocie z podwórka wszystkie dzieci miały mokre rękawice i spodnie. Dopiero pani, która przyszła na drugą zmianę kazała dzieci poprzebierać i posuszyć ubrania![]()

ja nie pijępijecie siemię lniane? ja jak sobie przypomne, to gotuję i piję. muszę sie wprawic, zeby to robic częsciej, bo siemię jest bardzo, bardzo zdrowe i pozyteczne